bilo bi dobro kada bi tržište raslo ili se barem stabiliziralo ali sve mi se čini kako tjedan bude išao svome kraju uslijedit će još jedan veći pad.danas i sutra rast a onda pad.tako mi nekako govori iskustvo iz prošlosti.
radi Ina danas,radi
Mogla bi i naša ZSE brutalno pasti, bar kao i Kina, na koliko su sada? Nekih +50% od prije godine dana, 🙂 slično kao i ovdje heheheheheh
Mi bi mogli bar -50%
Iz cega izvodite sve te zakljucke? Cini mi se ponajvise sa rtla i nove tv. Kina je velika baloncina i to se moralo ispirit. S druge strane kinesko gospodarstvo raste , energenti su jeftini. Sad, Eu i Kina stoje odlicno. Jedino su rusi u problemu.
dugo se nismo osvrtali na europske burze, sada dok padaju, postajemo ovisni, nismo trebali ulaziti u €U[emo_mrgud]
Ja bi molio cijenjene forumaše da paze što pišu, da ne ni završili ovak.[emo_beztona]
izgleda da nemamo ni volje ni snage za povući gore a ako krene dole svi se nadamo da ćemo pobjeći na vrijeme.i prije ovog pada tržište nam je kilavilo. najviše se špekuliralo sa Adrisom zbog dividende i Dalekovodom zbog novih ugovora a i to je bilo rizično kada znamo da je Adris u godinu dana skočio kao i kineski indeks a isto tako i Dalekovod nakon dokapa.nema veze šta se vani događa kada je naša ekonomija konstantno u kur-u.najbolje se pritajiti neko vrijeme i promatrati sa sigurne udaljenosti da ne bi došao u iskušenje.
Crobex 1732 p/e 22,52 suport 1727 tu je bila obrana cijelu godinu a sadašnja korekcija?
EU tržišta ponovo u minusu a poslovanje EU u odnosu na prošlu godinu u suficitu.
Pisalo se da su Amerika i Europa zakon spojenih posuda ali po meni to postaje i Kina
Sutra je objava BDP-a …. je li današnji plusić uvertira za sutrašnji rast – nakon objave podataka!!!
danas će i naša burza poskočiti?