Tko INU prodaje Zlato prodaje.
DDJH se dobro drži na 240… nije ipak sve tako crno… [smiley6]
Pricekaj da radnici pocnu s rasprodajom pa ces vidjeti crnila…
sramezljiva trgovina danas, izgleda da se nema para…
Prije će biti da je ekipa na kupanju i laganom cvrljenju na suncu…..[smiley5]
A mi smo jedni od rijetkih loosera koji smo pred ekranima…
mislim da bi moglo bit zanimljivo…….. [smiley11]
Po čemu ste to, kolega, zaključili??? [smiley2]
Najgori su spori paničari, tak da se ne treba zavaravati kak cijena nemre niže. Zapamtite – navek može niže.
Makar u pravu su oni koji kažu da je blesavo da cijena pada na samu vijest da bu radnici dobili dionice. Između odluke i realizacije bu još dost vode prošlo Dravom.
Moglo bi zatišje potrajati još u utorak i srijedu prijepodne a onda the only way is up jer ipak je kraj polugodišta.
Nije baš santa clause run ali bi se trebalo osjetiti
Kaj to rade sa Konzumom,po jednu dionicu i spuštaju ga svaki dan po 2%.A u idući petak je skupština,dobri rezultati,tko prodaje taj je stvarno u gabuli sa novcima ili je lud.[smiley2]
wunderkind:
”
mislim da bi moglo bit zanimljivo…….. [smiley11]
”
Po čemu ste to, kolega, zaključili??? [smiley2]
mislio sam zanimljivo vruće! [smiley2][smiley2][smiley2]
Najgori su spori paničari, tak da se ne treba zavaravati kak cijena nemre niže. Zapamtite – navek može niže.
Makar u pravu su oni koji kažu da je blesavo da cijena pada na samu vijest da bu radnici dobili dionice. Između odluke i realizacije bu još dost vode prošlo Dravom.
A u redu je da raste na osnovu vijesti da ce se za 5 godina nesto mozda desit? Takva je nasa burza, samo spekulacije se broje.
Dosta mi je svega za ovaj tjedan i idem se relaksirat na bauštelu!!! Ima li zainteresiranih? Wunderkind? Idealno je vrijeme za radove….
Dosta mi je svega za ovaj tjedan i idem se relaksirat na bauštelu!!! Ima li zainteresiranih? Wunderkind? Idealno je vrijeme za radove….
gdje radite piramide? u Visokom[smiley2]