čini mi se lagano prebacivanje ddjh na vart…samo onako odokativno..
zse je druga priča u odnos na eu i amere i cjeli svijet
kod nas će banke – fondovi za odmazdu i dalje samo žešće u pohod rušilački sa parama našim naših građana
otimačina i dalje će biti prisutna pogledajte samo naše analitičare svi kao jedan katastrofičari
a đepove širom razvrnuli
Namjerno strase ljude dok ne pokupe sve dionice na ovim smijesnim cijenama , kad pokupuju sve onda ce pocet izlazit komentari i analize kako je sad pravo vrijeme za kupnju dionica
udruga franak je spriječila pljačku oko 60 tisuća građana preko kredita u francima a tko će spriječiti pljačku oko 300 tisuća građana koji se pljačkaju uzastopno više od 7god koji su u dionicama
Dionice HEP-a na putu za Zagrebačku burzuVaš link …
Ovako se pisalo i prije dvije godine
Čudno kako su se počeli punti novine optimizom.
Dali nam to slijedi rast crobia?
Krenule polako objave FI na ZSE…. da vidimo na kojim će dionicama i purani letjet… [emo_smijesak]
ATLN-R-A je po meni zvijezda prošle godine.
Izvješće je izvanredno.
Da sam ih se barem dobro nakrcao kad su bile po 50 kn, a tada ih nitko danima nije ni pogledao …
Onako da se nadovežem na komentar trgovanja…masa ljudi što sadašnjih što bivših dioničara je nažalost ne (svi sve) svojom krivnjom već slomom tržišta ostala zaglavljena na poprilično višim cijenama i nakon sedam godina više manje kontinuiranog pada burze to stanje je preraslo u tešku depresiju gdje kod prvih znakova oporavka ekonomije a i nešto kasnije što ćemo doživjeti u ovoj godini, ljudi nisu u stanju racionalno razmišljati već naprosto ne vjeruju u oporavak uslijed dugogodišnje depresije a ovo razdoblje koje je počelo i koje je pred nama je upravo izranjanje sa dna prema površini…nakon “sedam mršavih krava dosao je red i na sedam debelih krava”.[emo_smijesak]
Slažem se sa ovom dijagnozom.
Predlažem terapiju dionicom BCIN-R-A koja je jedna od rijeđih koja je prešla razinu iz 2007. a dioničara koji imaju želju za izlaskom nema ili uh je jako malo. Naravno sve je poduprto dobrim rezultatima poslovanja svih ovih godina unatoč gospodarskim teškočama i posebno bilančnom situacijom.
Na Kašteanskim staklenicima igra najbrži prst,,[emo_plazi]
Ovo je SRAMOTA da će izvješća sviju firama zadnji dan!
Koje smo mi ovce!
Zašto bi to bilo sramota? Ako je rok do tada, onda je sve u roku OK. To što su neki nestrpljivi to je vaša sramota, a ne od tvrtki.