Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel se ovo zove korekcija ili je primjerena neka teža riječ?

mi smo u korekciji 7 godina ajde vrli menadjeri ako koji cita ima jos par zelenih dionica molim da ih zatuce do kraja trgovinskog dana

da ina nije na ovoj cijeni Crobex bi bio 1650 bodova pa sada ako padne ina idemo na 1400 ili 1250 tu više ništa s ničim nema veze i kako god se napiše
pa makar bilo dobro ne mora biti tako jer može biti i obrnuto
već bi bilo stvarno vrijeme da se stvari poštelaju pa makar i na novih 1650
s inom ili bez ine jer ovo je više stvarno dragom bogu za plakat

Zanimljivo (iz Pregled trgovine na Zagrebačkoj burzi u studenom 2014. ):

Studeni je donio -12,5% manji sveukupni promet u odnosu na listopad. Međutim, ukupni promet ovoga studenoga bio je +18,5% bolji nego istoga mjeseca lani.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

mi smo u korekciji 7 godina ajde vrli menadjeri ako koji cita ima jos par zelenih dionica molim da ih zatuce do kraja trgovinskog dana

evo ja svaki dan u 16,29 gledam kak će mi ATPL zatuć nadole …i nije omanuo ni danas.. nabijem ga..ovo kaj radi ova ekipa nije normalno …dionica -68 % u zadnjih 5 godina a fondovi na obveznicama ove prestrašne države nabijaju rezultate po +12 % godišnje …dionice …ko te …..strašno

prodate i problem rjesen

molba,

čujte ovak’,
ak’ netko zna gdje je ključ od burze,
da mi javi na PM.
razletio sam se po forumu, kontaktiram forumaše,
al’ svi se prave grbavi,
dapače čak sam 100% uvjeren da je kod pofuka,
a trenutno ga nemogu nijednim kanalom kontaktirat,
jerbo je isti izgubljen,
zbog zubobolje i izgubljenih zubi koji nisu za liječenje…
stoga, ak’ ga tko ima, a da nije
“glavni osumnjičeni”
prosil bi lijepo da to zaključa do

2.2.2015.

hvala

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

dragi kolege jedno polufilozofsko ? ak dođe opet ….a najavljuje se već ..
do novog sloma …iliti pukne taj usa-dax balon ..gdje vidite nas ..koji i sad rujemo po kaljuži već 6 godina …Crobi na 500 ..400…300…dionica na trećini od ovih cijena ??npr HT na 50 ..erikson 400. ledo 8000 atpl 120…ingra na pol kuna ..igh ..20 kuna ..mene to baš jako zanima …

neee, krivo! onda će se akumulacija dobiti preliti na zse! slijedi vatromet![emo_smijeh]

Janlana…mi ćemo imati raketu na prethodni vrh…naš mentalni sklop nikad ne funkcionira kao kod druge male djece…[emo_smijesak]

Ima li još netko problem s logiranjem na svoj račun kod Agram brokera nakon kraja trgovanja ?

pa kaj je tebi Janalana mi smo vec krnuli u korekciju da zafrknemo vanjske burze nemaju oni pojma kakva smo mi sila

New Report

Close