ajmo crobexici, bilo je I vrijeme, pa sve oko nas je odletjelo u nebo samo mi po kaljuzi gacamo, vise nego lijep promet u prvih sat vremena danas a tako to krene od volumena ka porastu cijena[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]
hoće li biti ovdje selinmejanja i goavejanja ili obrnuto baš. nešto se sprema ovdje čini mi se.
sprema se sprema.
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: INGR (Ingra d.d.)[/color]
Oni koji misle da se ovdje vrte neke velike pare u ovom trejdanju jako se varaju. Desetina jučerašnjeg prometa je bila moja, danas sam vratio sve što sam jučer kupio. Ugrubo protrgovao sam oko 62 tisuće dionica i na kraju zaradio neto oko 3200 kuna. I to je to, a oči mi ispale od piljenja u monitor. A dobro sam i prodao i kupio. Vjerujte da ovdje mnogi nisu kada sve zbroje ništa ni zaradili, većina je trgovala sami između sebe tak da zaista mislim da je nekome najbitnije dao ovo ne raste. Razlog neznam!
S obzirom na popularnost predstečajne i da sam čuo nekoliko oduševljenih ljudi po pitanju izmjene određenih dijelova pripadajućeg zakona, evo malo i druge strane medalje
Meni je nevjerojatno da nešto ovako nakaradno može postojati u demokratskoj zemlji u 21. stoljeću
http://www.vecernji.hr/gospodarstvo/zagrebacka-burza-postaje-nova-ulagacka-zvijezda-964619
zse zlatna koka
dovoljno godina bila je samo otimaćina od malog ulagača
sad dolazi vrijeme RENESANSE
PROMJENA VREMENA NAMIRE
Neznam dali je tko vec negdje naveo ali:
– od 06.10.2014 namira je T+2
– 3.10 zadnji dan namire T+3
– 6.10 prvi dan namire T+2
– 9.10 dan kada će se namiriti dva dana ( 3.10 i 6.10 )
Ne mogu a da ne komentiram opet Crobex.
4 dionice u jadnom plusu, 15 dionica u minusu, a Crobex jedva u minusu 0,2%.
Ono, najbolje da na ZSE slože da Crobex ne može u minus uopće
Jel’ bilo ikad slabije otvaranje od ovog? Zbog kise?! [emo_smijesak]
Jel' bilo ikad slabije otvaranje od ovog? Zbog kise?! [emo_smijesak]
Ja vec mislio da nesto ne stima sa platformom , 10 min bez transakcije?!
Sta su svi na konferenciji?
lijepih 30-ak tisućica, isključujem se, odoh na kišu