evo crobexa na 1800!! [emo_palacg]
crobi kad ide može 2-300 poena u cugu.
Trinaest dana rasta crobexa.Povijesni rekord.Super.
Poslije sretne trinaestice slijedi četnaestica.Sve je moguće,ali mala korekcija
moguća ali i pump and damp isto moguće.
Mirovinci su gospodari crobija.Oni vedre i oblače!!!!!!
Trinaest dana rasta crobexa.Povijesni rekord.Super.
Poslije sretne trinaestice slijedi četnaestica.Sve je moguće,ali mala korekcija
moguća ali i pump and damp isto moguće.
Mirovinci su gospodari crobija.Oni vedre i oblače!!!!!!
Danas je, prije svega, dan koji je obilježen preuzimanjem Mercatora od strane Agrokora pa je red da čestitamo Agrokoru, ipak to nije mala stvar !
Malo vijesti s tim u vezi:
Konzorcij prodavatelja Mercatora i koncern Agrokor potvrdili su u četvrtak da su ispunjeni svi uvjeti za zaključenje transakcije prodaje većinskog paketa dionica slovenskog trgovačkog lanca najvećem hrvatskom koncernu, a prema najavama prodavatelja, ugovor bi trebao biti potpisan u petak.
Ljudi moji mislim da mi nismo ni svjesni koliko je značajna ova transakcija za sve nas. Sve se može kad se hoće. Pola Slovenije drže hrvatske firme.
ovo graniči sa ludosti da nikog u državi nije briga za ovaj višegodišnji kriminal na ZSE
Ljudi moji mislim da mi nismo ni svjesni koliko je značajna ova transakcija za sve nas. Sve se može kad se hoće. Pola Slovenije drže hrvatske firme.
divan je to osjećaj [emo_palacg]
E ovo im je pametno. Konačno ćemo vidjeti koliko zapravo ima relativno aktivnih naloga, iako je po meni i rok od 365 dana predug (90 dana sasvim dovoljno):
“Dana 15.09.2014. na snagu će stupiti dio Pravila Zagrebačke burze kojim se određuje maksimalno trajanje naloga od 365 dana, umjesto dosadašnjih 1.500 dana.
Posljedično, svi nalozi koji u tom trenutku budu stariji od 365 dana, bit će uklonjeni iz sustava burze pa posljedično i opozvani iz knjige naloga Agram brokera d.d.
Daljnjim protekom vremena, doći će do automatskog opoziva svih naloga koji
na bilo koji trgovinski dan budu stariji od 365 dana.”
ovo netko danas sam trguje ?[emo_zacudjen][emo_smijesak]