tebi ide preokret vec 4 godine..[emo_palacd]
pokazi kolegi Lojtrici svoj score na ingri [emo_smijeh] [emo_smijeh] [emo_smijeh]
Ispravak: 6,5 godina. Jednom ću biti u pravu a to vrijeme je jaaaaaaaaaaaaaako blizu. Pitanje je dana. Još će ove godine biti buy in may.
Ispravak: 6,5 godina. Jednom ću biti u pravu a to vrijeme je jaaaaaaaaaaaaaako blizu. Pitanje je dana. Još će ove godine biti buy in may.
[/quote]samo imaj na umu da minus od 50% treba 100% za vratit na nulu..da ne spominjem i vece minuse
ides [emo_palacd][emo_zacudjen]
2 najveće nepoznanice od 2004.g. otkad sam na burzi su mi danas: tko prodaje dlkv i tko kupuje vpik?
Očito kolega Lojtra ne poznaje današnju situaciju Belja u odnosu na raniju. Danas se proizvodi sve manje vrsta proizvoda niže faze obrade “finije faze” i pakovanje se rade drugdje. Neke proizvodne i uslužne jedinice su ukinute. To je nekakva “specijalizacija” samo za čega ? Gubitak i kreditna zaduženja rastu. Za njega je to normalni razvoj, koji treba izazvati rast cijene dionice. Bez obzira na ulaganja, mislim da je i sadašnja vrijednost dionice na burzi previsoka.
[/quote]samo imaj na umu da minus od 50% treba 100% za vratit na nulu..da ne spominjem i vece minuse
[/quote]
Zato postoji dokup, da si smanjiš ulaz!
imam neki filing da se gospodin rješava dionica.
imam neki filing da se gospodin rješava dionica.
kojih? jel misliš na g.B.N.?
Ne piše nam se dobro:
http://www.jutarnji.hr/bankrot-proracuna-2014–vise-se-ne-moze-izbjeci/1194098/
a što samo 20%? što ne bi spustili 90%, još bi se bolje trgovalo.
[/quote]
Bi ali ti bi onda popusila dosta autica kojima se hvalis [emo_smijesak]
[/quote]
da niste vi nešto malčice pobrkali? nisam shvatila ovo s auticima 🙂
[/quote]
Pazi sto zelis da to i ne dobijes – wanna be [emo_namigusa]
[/quote]
onda, zar nismo upozorili na vrijeme [emo_zloban]