tko je to nakitio market-makere na ADPL, ljudi vise ne znaju di bi se postavili [emo_smijeh]
Ovaj Cerp je sad uz Belje navalio i na Vupik i Đuru. Srećom tamo nisu toliko dugački…
lp
@ dada11
a koliko oni imaju Linića,Milanovića, Vrdoljaka, Marasa, Grčića, da im navrate ovi naši stručnjaci padali bi devet godina, a ne devet dana
ovako je bilo i 2008/9 pozitivna financijska izviješča i u nas i u svijetu a onda je krenuo potop,sve mi miriše na taj scenarij
Kod nas potop praktički nije ni stao od 2008, osim tu i tamo koje iznimke (pumpanje zbog privatizacijskih bajki) i obvezatnog ušminkavanja Crobexa svako malo.
Sve ovo lagano i sigurno tone, a kad vani krene dugoočekivani raspad sistema, mislim da će se ovdje broj preostalih ulagača nabrojati na prste jedne ruke…..
E sad platite 1500DM za infrastrukturu, uz to dobijete 1.pretplatu za telefon 60kn+pdv,2.preplata za internet 60kn + pdv,,,,i još 80kn+pdv za brzinu od 2gb,,,,ovakva poslovanja i krađe ,,,nerazumijem da mi u RH 2.puta plačamo preplatu to nema nigdje ,,,normalno dobijete račun od 460kn za zrak i moja baka bi ovdje bila u plusu ,,,pogotovo jer nikog nesmeta što se preplata plača duplo,a novci odlaze u Eu zemlje,,,dok je napolju telefon internet od 19 do 30 eura zamisli kod nas 50 eura ,,,a naš narod šuti i sluša Eu da sad smo na prilagodbama šta znaju Hrvati za internet i telefon oni su neko Eu pleme indijanaca,,,,,,,,Do ulaskau Eu konkretno sam za 1gb prekoračenja platio 1200kn,,,,sad pogodite o kojoj se dionici radi vidite koja je danas u plusu pa budete vidjeli.[emo_mrgud]
@ LOPINA
Izgleda mi da sam više kladioničar,nego investitor i zato vam preporučam,ako niste blizu oltara,da sve te dionice u kojima država vedri i oblači, tretirate kao rizične investicije,da ne izgubite sve!!!!!!
pa koji ti je?[emo_zacudjen]
Pa ti i ulažeš u dionice koji se ekstremno rizične.
Molim objašnjenje za CITIRANU REČENICU.
Naročito boldano!
Jel smatraš da je i oltar rizična investicija, i jel to iz iskustva na ZSE?
ili ak se ženiš, onda nije rizično (zakaj, zbog miraza od đevojke?)
lp[emo_beztona]
Lula
Vi ne razlikujete rizičnu dionicu od nelikvidne dionice.
Nelikvidna dionica može biti jako podcijenjena i uz odlično poslovanje.
Recimo da su to:JAKT i SNBA………. popunite niz.
Rizična investicija može biti ako odlična firma kao što su LCDS i FRNK,imaju vlasnike kakve imaju,tj.sve sebi a dioničarima m.da marijanova!
Rizična investicija može biti i KSST bez obzira naP/BV =300:2072=0,14 jer je većinski vjerovnik država,a i 83 postotni vlasnik.Rizik,ali i prilika!!!!
Med i mlijeko teče,a mene režu više nego Solženjicina u sovjetskoj Rusiji!!!!!