mogla bi i u pon rasprodaja do daljnjeg
Bila je neka panika pred kraj. Prodao sam dosta danas. Cudan dan. Inace nisam takav, obicno kupujem
[/quot
baš me zanima hoće li turisti KORF i ARNT nastaviti rasti. ja mislim da sad napokon slijedi korekcija
13 sastavnica Crobexa u minusu, i to minusima od 2 do 5% a 6 sastavnica u plusu, i to jadnom plusu od 0,5% , 1% i to najjadnije firme tipa Korf, Ledo, a Crobex u plusu?!?!
Još malo će ekipa složiti da sve sastavnice Crobexa budu u minusu a na televiziji jave da je Crobex završio još jedan dobar dan sa plusom
kakva strasna trgovina danas a vrhunac fi? sto tek mozemo ocekivati u vrijeme “normalnog” trgovanja?[emo_dolar]
13 sastavnica Crobexa u minusu, i to minusima od 2 do 5% a 6 sastavnica u plusu, i to jadnom plusu od 0,5% , 1% i to najjadnije firme tipa Korf, Ledo, a Crobex u plusu?!?!
Još malo će ekipa složiti da sve sastavnice Crobexa budu u minusu a na televiziji jave da je Crobex završio još jedan dobar dan sa plusom
crobi je oličenje našeg gospodarstva, ali samo malo izmanipuliran danas s atgr,ledom,ernet i korfom a ht pokušava a ostatak gore nego 2009
2 mil prometa u 3 sata trgovine???Decki ja polako kratim I izlazim pa makar I sa gubitkom, ovo vise nije nimalo smijesno[emo_palacd]
nista,,osim voznji sa stecajusama..izvjesca su pokazala put..[emo_palacd]
E sad ce bit strke
Premijerova presuda: Milanović ukida Linićeve predstečajne nagodbe
Pozdrav
Kakve strke?
Nema retroaktivno.
Proveli su pljačku gotovo svugdje gdje su htjelim i imali interesa.
Sad kad su se nakrali, onda dalje ajmo kao pošteno.
Ali jednom lopuža, uvijek lopuža. Samo će otvoriti novi modus operandi.