..Trgovanje na Zagrebačkoj burzi privremeno je obustavljeno zbog tehničkih poteškoća.
zna li se tko im daje internet usluge/podršku???
@goblin
tko je da je ocigledno je nekompetentan I neorganiziran, po koji put se to desava ove godine??????????? vani za ovakve stvari lete glave a kod nas ce vjerojatno biti nagrada I unapredjenja, ne bi me cudilo da dobijemo nove direktore sektora sa zamjenicima I pomocnicima I naravno mobitelima I audicima, kakva blamaza[emo_bijesan][emo_palacd]
ma nije 1x,
a tko zna možda je i njih pritisnu Slavko s tajnim agentima,
zbog neplaćena računa…[emo_smijeh][emo_smijeh]
jedno visoko uredjeno eu trziste [emo_palacg][emo_palacg]
i ovo malo okorjelih trejdera ce rastjerati vrlo brzo…
Pa sta se toliko uzrojavate? Uzmite pauzu. Kakva je razlika radi li ili ne? [emo_smijesak]
Pa sta se toliko uzrojavate? Uzmite pauzu. Kakva je razlika radi li ili ne? [emo_smijesak]
\o/
ma nije to stvar pauze ,opet je netko pilao kabele zse u strahu da ne padne burza;) jel ono lani neko zapalio chromosov neboder ako me sjećanje ne vara
u 10:15-10:45
u skoro sat vremena trgovanja promet je mnaji nego na Dolcu – jedva 0,3 mil.kuna!
izgleda da ZSE ide prema svom konačnom kraju, kad od provizija više neće moći plaćati niti režije [emo_zacudjen]
p.s. još tragičnije je da skoro pola tog jadnog prometa napravljeno pumpanjem LPLH [emo_vrtimise]
Svi nešto kao računaju da je iduća godina najbolja za kupnju dionica. Ja sam se za svaki slučaj nakrcao sad u 12 mj. jer mnogi bi se mogli iznenaditi i plaćati iduće godine puno skuplje. Tako se predviđalo da se nabolje bude isplatilo prodavati dionice u 6.mj. 2008 g. Ja sam bio “lukavac” pa sam planirao prodati u 3. mjesecu 2008.g., kao prije drugih. Međutim iskrcavanje je počelo već u 1. mj. 2008. i tako nisam ništa prodao i ostao zarobljen po onim cijenama. Radije sad riskiram još 10 % minusa nego da propustim nekoliko stotina posto rasta.
LP
@lojtra
cestitam na optimizmu kolega iako neznam sto bi to moglo uzrokovati rast na zse u bliskoj buducnosti?????????meni se to vise cini kao propast u nedogled[emo_palacd]