produljen rok za ponude za cros I hpb pise poslovni, cini se pobjegose nam investitori glavom bez obzira, spasavaj se ko moze[emo_smijeh][emo_palacd]
veći će promet bit kod mene u restoranu danas cijeli dan nego na svim brodarima zajedno…bdi mijenja trend na bolje i tko zna gdje će se zaustavit… ali ZSE je ipak ZSE..
Što s Hrvatskim turistima sada?
http://danas.net.hr/svijet/brisem-hrvatsku-s-popisa-destinacija-za-odmor
Ode sve dođavola.
ne laje pas radi sela nego radi sebe i pas koji laje ne ujeda… to je upravo dokazano na ovome referendumu
Ma ljudi dali je to moguće da nema trgovanja, Crobex je dodirnuo dno !
Ili se čeka da se na dnu dna otvori novi ponor ?
Crobex je još uvijek iznad razine od početka godine (1740) unatoč kontinuiranom padu BDP. Najbisernija dionica PTKM koja se unatoč gubicima trži na ca 1,35 vrijednosti Booka i unatoč padu cijene gnojiva na tržištima. Svaka čast majstorima reklame [emo_smijeh]PTKM!
PTKM uz bok DDJH, dug 190% kapitala, poslovanje naravno debeli minus, ali trgovanje na P/B 1,32. Još jednom čestitke!
ohoho vrijeme je da se pocnu otvarati sampanjci jer cini se da cemo danas imati promet veci od 3 mil. kunica uraaaaaaaaaaaaa[emo_smijeh]
Nemoj biti siguran, još smo daleko do 3 mil kn. Osim ako ja polupam ask na lkri, belju ili hdel-u![emo_smijesak]
turističke idu gore u prvom valu. pošto je tržište plitko ne mogu svi uzeti npr. za godinu dana 100%. brine vas likvidnost? mene više postotci. fondovskom smeću i likvidnosti nikad ni je kasno vratiti se. to su tako i tako tuđi novci pa ima mjesta za sve.
Ja sam za nemirne prosvjede, makar išao sam.