evo prpmet kao u osrednjem fast foodu….[emo_beztona]
mislim da je dobra stvar što se smiriva situacija s sirijom i iranom evo čitam da bi iranu moglo u roku 6 miseci skinuti sankcije a samim tim tribala bi i nafta skliznuti i pogurati cijene dionica , mislim da danas svakoj firmi je skoro najveći izdatak gorivo ,kuna po kilometru
umjesto da skrate radno vrijeme I dobiju na gustini transakcija
e baš to i ja mislim, mogli su komotno stavit od 10-14,, ni u tom periodu nebi bilo gužve :)))
Jel se to meni cini ili je ova nasa burza zapala u tesku depresiju?Mozda su sve ovce zaklane, mnogi vukovi ranjeni, a najkrvolocniji nemaju vise kome rezati grkljane?Pa su osudjeni na dugotrajnu, polaganu i iscrpljujucu depresiju kojoj se ne nazire kraja…. A i nikakve magle za prodati naivcima vise nema, tipa “kad udjemo u EU ceka nas puno meda i puno mlijeka”.Nazalost,EU nam donijela otreznjenje-puno radi za malu placu, sve skupo, a propala i najdraza kladionica-hrvacka burza..
sami pad cijene vrijednosnih papira I nije toliko iznenadjujuci s obzirom na stanje u gospodarstvu ono sto je zabrinjavajuce jeste dinamika tog pada kao I sveobuhvatnost, naime zse je vjerojatno jedina burza gdje relativno dobre firme padaju jednako ili jos I brze od losih a razlog tomu jeste disperzija po politickoj liniji tj. jedini jos likvidni su fondovi kojima gospodare politicari a oni ne zele da dodje do podjela na dobre I lose, uspjesne I neuspjesne nego da bi se prikrili katastrofalni neuspjesi jednih kreiraju se svi jednako neuspjesni
a močvare od burze [emo_vrtimise]
Meni je ovo dobar znak…ne rasprodaje se više kao prije…prodali su oni koji su morali…
Bollinger se skuplja….mali su prometi….sjećate se 2009?
Napokon dobre vijesti: Najavili ‘čudo’ krajem godine
http://danas.net.hr/novac/dobre-vijesti-najavili-cudo-krajem-godine