Pad burze, prije ulaska u EU, to je dobro za kupovati jeftinije, nije nagovor na kupnju ili prodaju.
Ako čak niti taj toliko očekivani ulazak u EU ne može jače dići burzu gore, možeš misliti što će biti s dionicama kad taj datum prođe, a ostane nam tmurna svakodnevica s gospodarstvom na koljenima…
ZSE = poligon za Financijski inženjering, a HANFA niti da mrdne, svi se prestrašili da ne dožive sudbinu Samodola, beskičmenjaci i licemjeri,
Kako na ovakav način privući strani kapital na TK?
ZSE = poligon za Financijski inženjering, a HANFA niti da mrdne, svi se prestrašili da ne dožive sudbinu Samodola, beskičmenjaci i licemjeri,
Kako na ovakav način privući strani kapital na TK?
Pa ljudi čuvaju fotelje, znamo da su politički namjesnici i zato šuti i niz dlaku…..
Pogledajte malu Mirelu Holy, sposobna, imala je zacrtane ciljeve, gravitirala istim al teško je plivat uzvodno (ako nemaš kakav čamčić)
TK nam je ozivjelo..PSN tickeri vode kolo [emo_palacg] blue chip [emo_palacd]
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)[/color]
Ma, vidi, vidi, kako se nabrala kupnja na staklenicima. Dobro da sam ja uzeo tridesetak komada, dok je još bilo po povoljnoj cijeni, dok su rasprodavali oni što su uletavali u magmu[emo_smijeh]
Kažu luzeri ne valja dionica, a danas do 15 sati prošlo 0,1% firme.
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)[/color]
Kažu neiskusni valja magma, koja nema ni nekretnine, i isti vele ne valjaju staklenici… što više cijena staklenika pada to se više kupuju…Kostolany veli to je najbolji znak, to je najbolji poziv na kupnju. Neki bi da se mjere s Kostolanyjem…auuu, ti mora da su u velikim problemima sa vlastitim egom[emo_smijeh]
Dobro da sam ja uzeo tridesetak komada, dok je još bilo po povoljnoj cijeni,…Kažu luzeri ne valja dionica, a danas do 15 sati prošlo 0,1% firme.
Ja bi volio da ti uzmes cijelu firmu i da dokupljujes dok ne bude po kunu,ali ova tvoja kupnja je kao i kupnja 20 tisuca maraka ili eura na HOMSu.Kupio po 20 prodao po 40.Sjedi jedan, procitana si knjiga.
http://www.poslovni.hr/forum/tema/homs-hoteli-omisalj-604?page=13#post_1427210
Je l’ možda netko zna koliko je dionica prošlo od ovih naših staklenika i koliki je danas porast cijene…danas zlato cjenovno pada, a staklenici cjenovno rastu. Bolji su od zlata[emo_smijeh]
[emo_ooooo]
dobro su ti se trgli.Cijelih 1,63%.Svaka čast.Svaki kvadrat vridi ka kilo zlata.Najmanje.
PET i više godina jedan te isti naslov i priča raznini analitičara i brokerčića
kad pada vani mi smo pod utjecajem vanjskih burzi a kad rastu vani to raspol
oženje ne dopire do naš burze a dokaz svemu tom je http://www.cnbc.com/id/15839121 samo pogled na njhove indexe
a naš index oguljen a dionice još oguljenije da jadnije nemože biti bez obzira na uljepšavanje sa inom i još kojom fondovskom dionicom
gldajte rasplet sa presudom vezano za kredite u francima posljetog otvara se pandorina kutija za dionice na ZSE
50 milja prometa, koja likvidnost sve se praši[emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise]