Dobra prilika na Ingri
g medo, ako smijemo znati, a kuda su se to veliki povukli?
Koji veliki, mislio sam na igrače koji se igraju s dionicama samo ako su 100% sigurni da će u kratkom vremenu zaraditi neprimjereno velike novce. Sada će radije svoju lovu oročiti jer će im to donijeti sigurnih nekoliko postotaka godišnje. Burza je za njih ipak samo lutrija.
Evo malo narodnog veselja:
DIOKI potpisao ugovor vrijedan 40 milijuna eura
Business.hr
19.06.2007 10:26
Pročitaj komentare(0)
Najveći ugovor između neke hrvatske i srpske tvrtke potpisali su jedini hrvatski proizvođač petrokemikalija i polimera DIOKI Grupa i najveća srpska petrokemijska kompanija HIP Petrohemija. Riječ je o ugovoru o isporuci petrokemijskih sirovina u vrijednosti od 40 milijuna EUR-a.
DIOKI grupa potpisala je s tvrtkom HIP Petrohemija iz Pančeva ugovor o isporukama petrokemijskih sirovina u vrijednosti od 40 milijuna EUR-a godišnje, što je najveći promet zabilježen između jedne hrvatske i jedne srpske tvrtke.
Ugovor omogućuje DIOKI Grupi sigurniju nabavu etilena – sirovine neophodne za proizvodnju polimera u zamjenu za primarni benzin. DIOKI u Zagrebu samostalno proizvodi etilen iz etana, frakcije plina, koji se dostavlja plinovodima. Zbog kvarova na postrojenju dobavljača, isporuka etana u prošlim je godinama DIOKI-ju nekoliko puta bila uskraćena što je rezultiralo privremenim zaustavljanjem proizvodnje i višemilijunskim gubitcima za kompaniju.
“Suradnja DIOKI-ja i HIP Petrohemije započela je 2005. godine i do danas je ostvaren promet u vrijednosti od oko 50 milijuna EUR-a. Proširenje uspješne suradnje zajednički je interes obiju tvrtki zbog zadržavanja postojećih i stjecanja novih prednosti na iznimno zahtjevnom europskom tržištu petrokemijskih proizvoda” – izjavio je g. Zdenko Belošević, predsjednik Uprave tvrtke DIOKI.
vjeko:
”
Poštovani, Dajte prestanite se ponašati kao djeca i bavite se onim u čemu ste “vrsni” a to je razglabanje i argumentiranje o dionicama, tvrtkama i gospodarstvu RH. Sa štovanjem,
”
Predlazem ovo za najduhovitiji komentar, bljesak dana, pila naopako ili kako se vec zove tema u koju se trpaju biseri dana… svaka cast vjeko, uljepso si mi dan
Play of the day
fazan: ” g medo, ako smijemo znati, a kuda su se to veliki povukli? ” Koji veliki, mislio sam na igrače koji se igraju s dionicama samo ako su 100% sigurni da će u kratkom vremenu zaraditi neprimjereno velike novce. Sada će radije svoju lovu oročiti jer će im to donijeti sigurnih nekoliko postotaka godišnje. Burza je za njih ipak samo lutrija.
aaaaa
ja pomislio da su se fondovi povukli …
[smiley2]
Na ADPL netko hoče kupiti 5 264 komada po 255.
To je lijepo za vidjeti, 1,3 miliona.
Fino, postaje vruče tu, dokapitalizacija po tržišnoj cijeni , ulazak strateškog partnera, otvaranje tvornica u Rusiji, očekivano potpisivanje ugovora sa Zastavom, može li bolje?[smiley2]
Puno sreće kolegama, ali ja ovo neću pratiti, diktirano idemo ( simultana je ovo akcija ) u korekciju dalje. Odoh ja u prirodu na svježi zrak.
By
Olalala pojavio se na ADPL nalog na kupnji na 255 kn sa 5264 komada! A odmah je uslijedio i na prodaji na 257 kn od 750. Jel to naznaka da konacno krecemo up? [smiley2]
Ups nisam vidio da je i Plavi isto napisao par postova gore [smiley2]
nathan47:
”
vjeko:
”
Poštovani, Dajte prestanite se ponašati kao djeca i bavite se onim u čemu ste “vrsni” a to je razglabanje i argumentiranje o dionicama, tvrtkama i gospodarstvu RH. Sa štovanjem,
”
Predlazem ovo za najduhovitiji komentar, bljesak dana, pila naopako ili kako se vec zove tema u koju se trpaju biseri dana… svaka cast vjeko, uljepso si mi dan
”
Play of the day
Ma Vjeko i Igor su zakon. [smiley2]
Skidam kapu, nikad ne bi mogao radit posao koji oni rade. [smiley11]
BTW, jel netko primjetio malo veću transakciju u komadu na SNBA? 5 milijuna kuna. [smiley11]
Puno sreće kolegama, ali ja ovo neću pratiti, diktirano idemo ( simultana je ovo akcija ) u korekciju dalje. Odoh ja u prirodu na svježi zrak. By
Ovaj se puta s tobom apsolutno slažem…Zato sutra jezdim na more.Ne namjeravam niš` više kupovati, a prodavati još manje.Lovu za dokapitalizaciju Ingre i IPO Magme sam pripremio..i to je to..Nemam snage više gledati ove igrice…[smiley8]