Ljudi moji pa na šta ovo liči ? Ovdje neće bit prometa cijeli dan ni za kavu a di je tek ljeto. Ove godine je bome rano počelo. Nije ni čudo što su brokerske kuće propale, fondovi krpare i kradu ono malo što im narod dao s povjerenjem.
Banke čekaju smrtni hropac većinskih firmi a špekulanti ni da zarade za pošteni godišnji odmor. Pa nije ni čudo što nam je ovako. Ali ne, nama su sve krivi drugi. Kad izdajnici kažu mirovincima, udri po kupnji sveg što je Todorićevo i što ne vrijedi pišljiva boba naši raspale po kupnji s ono malo sirotinjskog blaga.
Lijepo nas je doveo takav lopovluk a tek..
Dok god neki vlasnik brokerske
kuće ili fond manager ne završi u …….., burza bude ovako išla.
Ovo je namjerno rušenje u dogovoru tih 20 tak bitnih ljudi.Oni sastanče i izdogovaraju sve unaprijed.Pa mi smo jedina burza u EU koja konstantno pada.Pa ovo nisu više 1991…., kad se je kralo kamionima gorivo,stanovi,firme…
Sramota.
ECB je spustio prošli tjedan kamate za 0,25 boda.To znaći da dolazi novi novac,jeftin za gospodarstvenike,za ulaganja….
Naravno da to svi znaju da će burze ići gore.U USA je još minimalno godinu dana na snazi kupovina FEDA oko 85 milijardi US $ po mjesecu na tržištu kapitala….
Hallo tko tu koga u HR ismijava i za……
Sad je Ministar obajvio na radiju otvaranje novih 2000 radnih mjesta,1 miliardu Eura investicije do kraja godine.
Zar oni misle da su nedodirljivi…..
Udruga FRANAK podigla tužbu protiv HNB-a
a isto tako i udruga opljačkanih mali dioničara na ZSE je podigla tužbu protiv kartela fondovskog financiskog injžinjeringa na štetu malog ulagača
jednostavno ovoj pljački na ZSE se treba stati na kraj
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: LKRI (Luka Rijeka d.d.)[/color]
kako god bilo, ja sam danas malo dokupio [emo_smijeh]
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: LKRI (Luka Rijeka d.d.)[/color]
Ja sam danas prodao i zadnjih 200 komada.[emo_smijesak]
U koliko sati, ništa se ne vidi ili je to virtualno.
Milina mi ovo gledati…ovakvo sjajno trgovanje a puleni poput varteksa i optime divljaju!Šteta da im se nemože pridružiti i dioki pa da imamo “tri mušketira”u akciji ali kako stvari stoje ovakvo trgovanje će biti sve češće kako nam se primiču ljetni mjeseci.Za po….it![emo_ooooo]
Za uspješnu budućnost ove nama opljačkane ZSE i njenih ulagača treba samo sjesti i pogledati
TKO JE KOME I KAD PRODAO DIONICE i to se rješi u par dana i tad sljedi dugotrajni i dugo priželjkivani oporavak
a rezultat istraženog bi otkrio jako zanimljivih transakcija koji traju godinama
tj DO DANAŠNJEG DANA
recimo jučerašnje trgovanje i današnje je za USKOK DORH i SVE INSTITUCIJE KOJE SE BAVE KRIMINALOM OSIM HANFE to je institucija samo njoj u službi i njenjih podobnika
ako je moguće da bar ovaj post ostane ne izbrisan
hvala
‘HRVATSKA TREĆA U SVIJETU PO KORUPCIJI, SLOVENIJA PRVA!‘ Istraživanje ugledne revizorske kuće
Što više reći vezano za trgovanje. Za ovo visoko mjesto možemo zahvaliti (osim političara) kvazimedijima i kvazinovinarima u RH (uključujući i moderatore) koji ništa ne rade protiv toga.