Pa moguće je, u ovoj banana državi sve je moguće.
Plavi , hvala ti na info – u i trudu.
Izbrisao sam ostatak , da ne zauzima prostor , a ostavio dio koji će
biti aktualan još neko vrijeme.
Ako je točno što je naveo kolega plavi, onda nije čudno gdje smo.U ovo doba
ne imati adekvatnu protupožarnu zaštitu, backup server, pokazuje tko vodi
ZSE.Izgleda da je server bio ispod stola, kao koš za smeće.
Odgovornima za informatiku (dakle ne tehnicarima nego njihovim direktorima) odmah uručiti izvanredne otkaze…
Na NYSE je trgovina jednom stopirana na 10minuta zbog neispravnog upgradea softwarea, a steta se mjerila u stotinama milijuna dolara…Da se ovako kod njih dogodi da cijeli dan propadne pola burze bi dobilo izvanredne otkaze.
Ući ćemo u EU za dva mjeseca unatoč svemu pa i Poslovnom dnevniku i njegovim zaposlenicima među kojima je i moderator.[emo_namigusa]
Poštovani klijenti,
ovim putem Vas obavještavamo da je Zagrebačka burza izdala novo priopćenje u kojem navodi da ” u ovisnosti o vremenu uklanjanja tehničkih poteškoća na strani pružatelja telekomunikacijskih usluga, Zagrebačka burza ovim putem najavljuje potencijalno produljenje vremena trgovanja za trgovinski dan 30. travanj 2013. O svim relevantnim detaljima biti ćete pravovremeno obaviješteni naknadno.”
Lijep pozdrav,
Hao;
baš kontra,
stimulacija + povišica…
Ma to je staro.
Ja sam upravo čuo da će sad izaći nova obavijest gdje će konačno obznanit da je FINITO za danas.
odmah se znalo da se neće danas trgovati, ali nitko nije toliko pametan da napravi raspust za praznike
Poštovani klijenti,
Zagrebačka burza izdala je obavijest o nastavku trgovanja iduću trgovinski dan, u četvrtak 2.svibnja:
“Poštovani,
Dana 30. travnja 2013. trgovina na Zagrebačkoj burzi bila je obustavljena čitav dan zbog tehničkih poteškoća na strani pružatelja telekomunikacijskih usluga, što je rezultiralo potpunom nedostupnošću internetskih stranica Burze (www.zse.hr).
Vodeći računa o urednoj, pravičnoj i efikasnoj trgovini, osiguranju informacijske ravnoteže te interesu i zaštiti ulagatelja, Burza je donijela odluku o obustavi trgovine do uspostave funkcionalnosti internetskih stranica Burze.
Uzrok nedostupnosti internetskih stranica Burze jest izbijanje požara u podatkovnom centru predmetnog davatelja usluge kolokacije internetskih poslužitelja. Temeljem inicijalnih informacija, očekivao se nastavak trgovine po otklonu poteškoća, međutim, obzirom na opseg oštećenja poslužiteljske prostorije, u kasnijem tijeku dana 30. travnja postalo je evidentno da do kraja trgovinskog dana neće biti moguća uspostava dostupnosti internetskih stranica Burze.
Nastavak trgovine predviđen je za idući trgovinski dan, 2. svibnja 2013.”
Sramota, cijeli dan nisu uspjeli pokrenuti trgovanje, sreća njihova da je sutra neradni dan jer sam uvjeren da niti sutra ne bi proradilo [emo_palacd]
evo, vjerojatno i konačno,
na PBZ gledalici došla obavijest da je
završeno za danas trgovanje, daklem čak i prije 16h,
e sad se ja pitam, kak može nekaj svršit, a da nije ni počelo!!!!
vadite vratinu i grah….
Ako je točno što je naveo kolega plavi, onda nije čudno gdje smo.U ovo doba
ne imati adekvatnu protupožarnu zaštitu, backup server, pokazuje tko vodi
ZSE.Izgleda da je server bio ispod stola, kao koš za smeće.
nije zse, nego bnet u pitanju. još neke stranice ne rade, evo recimo zagrebačkog vodovoda i odvodnje… htio prijaviti potrošnju ali ne ide..