[emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]Daj Bože da nas kupi stranac jer sami neznamo niti pronaći put a kamo li ići u dobrom smjeru
Ma briga me za njihove dionice, bolje je trgovati certfikatima pa ako pogodiš smjer zarađuješ i na rastu i na padu.
da rezimiram i istaknem bitno… [emo_smijeh]
Evo, otkucava 14h….
Dajte se smilujte i konačno odlučite da je FINITO za danas, bez obzira kad VI riješili svoje probleme s linkom, tako da mozemo konačno ko ljudi otić svojim poslom. [emo_mrgud]
Bolje kupovat naše dionice na dnu nego USA na vrhu..malo je kasno za van kolega trebali ste mislit prije par godina
Ma briga me za njihove dionice, bolje je trgovati certfikatima pa ako pogodiš smjer zarađuješ i na rastu i na padu. A da su naše dionice na dnu, ne bih se kladio, ima tu balona da boli glava, pogledaj samo PTKM na 200 kn, a po poslovanju ne vrijedi ni 60-70 kn, DDJH slična priča, LKRI također itd.
[/quote]
Ma i TA i FA imaju iste probleme – projekciju u beskonačnost.
Raste cijena danas rasti će uvijek, raste neto dobit rasti će uvvijek i obrnuto.
I jedna i druga traže strpljenje, iste su skoro kao discipline.
početak trgovanja se očekuje iza Dnevnika i trajat će do 24.00 zbog sutrašnjeg praznika, inače bi trgovali do 2.00, ukoliko dođe do novih poteškoće,nemojte buditi predsjednicu
Ma i TA i FA imaju iste probleme – projekciju u beskonačnost.
slažem se pročitaj potpis [emo_smijeh]
već 5 sati nisu otklonili problem i pokrenuli trgovanje! uprava ZSE treba podnijeti ostavke!
Evo, otkucava 14h….
Dajte se smilujte i konačno odlučite da je FINITO za danas, bez obzira kad VI riješili svoje probleme s linkom, tako da mozemo konačno ko ljudi otić svojim poslom. [emo_mrgud]
Neka otvore makar od 16,30-17,30 pa možda ubodemo short na 7950-8000 [emo_namigusa]
Nije problem u B-netu već je na ZSE izgorio server na kojem je stranica ZSE i bez koje ne smije ići trgovina.
Izgorilo je još puno toga
Tako mi je rekao informatičar u ZSE.
Do njega kojega sam došao nakon što sam bio prilično neugodan sa gđicom Marinom Petrović iz ZSE. A neugodan sam bio jer sam na moj upit o ćemu se radi dobio odgovor da se radi na tome i da mi hvala lijepo na pozivu i doviđenja. Međutim ubrzo je shvatila da me taj odgovor ne zadovoljava, a posebno ne preuranjeni” doviđenja” . Kada sam ju pitao za ime i prezime i objasnio joj par stvari, odmah se uozbiljila i proslijedila me na pravu adresu.
Sramota kakav odnos sa javnošću.
Još veća sramota je da nemaju backup server njihove stranice i da zbog toga nema trgovine. Informatičari, vjerujete li da je to moguće?U 21. stoljeću.
Pa moguće je, u ovoj banana državi sve je moguće.
Na moj upit kako je moguće da nemaju backup server informatičaru je bilo neugodno i nije znaš što će, ali je barem bio pristojan za razliku ode gđice Marine Petrović.
Dakle kada zovete ZSE i javi vam se Marina Petrović,znate da trebate oštro.
Moguće da danas uopće ne bude trgovanja-kaže naravno informatičar,a ne Marina, ona dijeli samo pozdrave ” doviđenja ” i zahvale ” hvala vam “.
lp
Bolje kupovat naše dionice na dnu nego USA na vrhu..malo je kasno za van kolega trebali ste mislit prije par godina
Ma briga me za njihove dionice, bolje je trgovati certfikatima pa ako pogodiš smjer zarađuješ i na rastu i na padu. A da su naše dionice na dnu, ne bih se kladio, ima tu balona da boli glava, pogledaj samo PTKM na 200 kn, a po poslovanju ne vrijedi ni 60-70 kn, DDJH slična priča, LKRI također itd.
[/quote]
Shodno da su USA dionice probile svoj ATH sto se pricalo da se više nikad neće desiti a desilo se i to vrlo skoro !!!
naše su dionice još itekako jako duboko podcjenjene i imaju rasti više stotina posto…
Ne vjerujem da je samo do zse servera. Meni početnu stranicu od agram brokera ne želi otvoriti, no gledalica radi
Nije problem u B-netu već je na ZSE izgorio server na kojem je stranica ZSE i bez koje ne smije ići trgovina.
Izgorilo je još puno toga
Tako mi je rekao informatičar u ZSE.
Do njega kojega sam došao nakon što sam bio prilično neugodan sa gđicom Marinom Petrović iz ZSE. A neugodan sam bio jer sam na moj upit o ćemu se radi dobio odgovor da se radi na tome i da mi hvala lijepo na pozivu i doviđenja. Međutim ubrzo je shvatila da me taj odgovor ne zadovoljava, a posebno ne preuranjeni" doviđenja" . Kada sam ju pitao za ime i prezime i objasnio joj par stvari, odmah se uozbiljila i proslijedila me na pravu adresu.
Sramota kakav odnos sa javnošću.
Još veća sramota je da nemaju backup server njihove stranice i da zbog toga nema trgovine. Informatičari, vjerujete li da je to moguće?U 21. stoljeću.
Pa moguće je, u ovoj banana državi sve je moguće.
Na moj upit kako je moguće da nemaju backup server informatičaru je bilo neugodno i nije znaš što će, ali je barem bio pristojan za razliku ode gđice Marine Petrović.
Dakle kada zovete ZSE i javi vam se Marina Petrović,znate da trebate oštro.
Moguće da danas uopće ne bude trgovanja-kaže naravno informatičar,a ne Marina, ona dijeli samo pozdrave " doviđenja " i zahvale " hvala vam ".
lp
Da mi je znati kako je izgorio server baš sada? To je inače svakodnevni slučaj, evo baš sam gasio jednog kod susjeda prije 5 minuta. Zašto B Net šuti i ne izjavi da oni nisu krivci, nego si radi ovakvu antireklamu? Meni ta priča malo ne pije vode