Strašno veliki prometi na zvijezdi i ernt….neki dan na ledu……očigledno da je vrijeme za ukrcavanje fondova, možda i prvi znak prestanka korekcije….[smiley2]
fazan: ” mauricije: ” fazan: ” Ajde čkomi! ” Kolega Vjeko, ovako se ne razgovara s jednim dugogodišnjim članom te vrsnim pjesnikom. ” ajde šalio sam se … nije valjda da ozbiljno shvaćaš ? tužibabo [smiley2] ” Šta se opet bojiš “hlađenja”? [smiley1]
Poštovani,
Dajte prestanite se ponašati kao djeca i bavite se onim u čemu ste “vrsni” a to je razglabanje i argumentiranje o dionicama, tvrtkama i gospodarstvu RH.
Sa štovanjem,
Evo me opet malo s vama, društvo živih pjesnika. Pazi ovo
izgleda da je prošao rok za sudjelovanje u dokap ingre – netko se istresao.
Ovakav promet, uz izuzetak tesle, podsjeća me na neka druga vremena.
Veliki gadni igrači napustili su bojno polje a i oni mali koji ih slijede na temelju povlaštenih informacija.
Ništa više neće biti kao do sada, prevladao je strah kod tih gadnih igrača. Bez njih nam je i bolje jer će ponuda i potražnja doći u ravnotežu.
Očekujem da će jedna nenormalna situacija, koja je trajala od početka godine, prerasti u sasvim normalnu za naše tržište. I to treba pozdraviti.
Fondovi naravno žele iskoristiti situaciju i zato praktički nema prometa. Ipak ova transakcija s teslom pokazuje da situacija i nije tako crna. Glad za dionicama će ipak prevladati, ali nadam se u jednom normalnom tržišnom natjecanju.
Da evo konačno Ingra pala, pa se fino ukrcali, dakle dokupili INGR, nakon što sam nedavno malo smanjio ulaz.[smiley2]
Poštovani, Dajte prestanite se ponašati kao djeca i bavite se onim u čemu ste “vrsni” a to je razglabanje i argumentiranje o dionicama, tvrtkama i gospodarstvu RH. Sa štovanjem,
Predlazem ovo za najduhovitiji komentar, bljesak dana, pila naopako ili kako se vec zove tema u koju se trpaju biseri dana… svaka cast vjeko, uljepso si mi dan
Ovakav promet, uz izuzetak tesle, podsjeća me na neka druga vremena. Veliki gadni igrači napustili su bojno polje a i oni mali koji ih slijede na temelju povlaštenih informacija. Ništa više neće biti kao do sada, prevladao je strah kod tih gadnih igrača. Bez njih nam je i bolje jer će ponuda i potražnja doći u ravnotežu. Očekujem da će jedna nenormalna situacija, koja je trajala od početka godine, prerasti u sasvim normalnu za naše tržište. I to treba pozdraviti. Fondovi naravno žele iskoristiti situaciju i zato praktički nema prometa. Ipak ova transakcija s teslom pokazuje da situacija i nije tako crna. Glad za dionicama će ipak prevladati, ali nadam se u jednom normalnom tržišnom natjecanju.
g medo, ako smijemo znati, a kuda su se to veliki povukli?
vjeko:
”
Poštovani, Dajte prestanite se ponašati kao djeca i bavite se onim u čemu ste “vrsni” a to je razglabanje i argumentiranje o dionicama, tvrtkama i gospodarstvu RH. Sa štovanjem,
”
Predlazem ovo za najduhovitiji komentar, bljesak dana, pila naopako ili kako se vec zove tema u koju se trpaju biseri dana… svaka cast vjeko, uljepso si mi dan
Pa Vjeko je ipak bitno stavio u navodnike koliko vidim. [smiley1]
Pa Vjeko je ipak bitno stavio u navodnike koliko vidim. [smiley1]
Upravo tako! Fino nam/vam ga je metnuo… prc