Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Strašno veliki prometi na zvijezdi i ernt….neki dan na ledu……očigledno da je vrijeme za ukrcavanje fondova, možda i prvi znak prestanka korekcije….[smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

fazan: ” mauricije: ” fazan: ” Ajde čkomi! ” Kolega Vjeko, ovako se ne razgovara s jednim dugogodišnjim članom te vrsnim pjesnikom. ” ajde šalio sam se … nije valjda da ozbiljno shvaćaš ? tužibabo [smiley2] ” Šta se opet bojiš “hlađenja”? [smiley1]

Poštovani,

Dajte prestanite se ponašati kao djeca i bavite se onim u čemu ste “vrsni” a to je razglabanje i argumentiranje o dionicama, tvrtkama i gospodarstvu RH.

Sa štovanjem,

Suricata suricatta

Evo me opet malo s vama, društvo živih pjesnika. Pazi ovo

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

izgleda da je prošao rok za sudjelovanje u dokap ingre – netko se istresao.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Ovakav promet, uz izuzetak tesle, podsjeća me na neka druga vremena.
Veliki gadni igrači napustili su bojno polje a i oni mali koji ih slijede na temelju povlaštenih informacija.
Ništa više neće biti kao do sada, prevladao je strah kod tih gadnih igrača. Bez njih nam je i bolje jer će ponuda i potražnja doći u ravnotežu.
Očekujem da će jedna nenormalna situacija, koja je trajala od početka godine, prerasti u sasvim normalnu za naše tržište. I to treba pozdraviti.
Fondovi naravno žele iskoristiti situaciju i zato praktički nema prometa. Ipak ova transakcija s teslom pokazuje da situacija i nije tako crna. Glad za dionicama će ipak prevladati, ali nadam se u jednom normalnom tržišnom natjecanju.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Da evo konačno Ingra pala, pa se fino ukrcali, dakle dokupili INGR, nakon što sam nedavno malo smanjio ulaz.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Poštovani, Dajte prestanite se ponašati kao djeca i bavite se onim u čemu ste “vrsni” a to je razglabanje i argumentiranje o dionicama, tvrtkama i gospodarstvu RH. Sa štovanjem,

Predlazem ovo za najduhovitiji komentar, bljesak dana, pila naopako ili kako se vec zove tema u koju se trpaju biseri dana… svaka cast vjeko, uljepso si mi dan

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Ovakav promet, uz izuzetak tesle, podsjeća me na neka druga vremena. Veliki gadni igrači napustili su bojno polje a i oni mali koji ih slijede na temelju povlaštenih informacija. Ništa više neće biti kao do sada, prevladao je strah kod tih gadnih igrača. Bez njih nam je i bolje jer će ponuda i potražnja doći u ravnotežu. Očekujem da će jedna nenormalna situacija, koja je trajala od početka godine, prerasti u sasvim normalnu za naše tržište. I to treba pozdraviti. Fondovi naravno žele iskoristiti situaciju i zato praktički nema prometa. Ipak ova transakcija s teslom pokazuje da situacija i nije tako crna. Glad za dionicama će ipak prevladati, ali nadam se u jednom normalnom tržišnom natjecanju.

g medo, ako smijemo znati, a kuda su se to veliki povukli?

I love the Smell of Profits in the Morning

vjeko:

Poštovani, Dajte prestanite se ponašati kao djeca i bavite se onim u čemu ste “vrsni” a to je razglabanje i argumentiranje o dionicama, tvrtkama i gospodarstvu RH. Sa štovanjem,

Predlazem ovo za najduhovitiji komentar, bljesak dana, pila naopako ili kako se vec zove tema u koju se trpaju biseri dana… svaka cast vjeko, uljepso si mi dan

Pa Vjeko je ipak bitno stavio u navodnike koliko vidim. [smiley1]

Dobro je vjeko napisao, to što je napisao. Ajmo dalje!

I love the Smell of Profits in the Morning

Pa Vjeko je ipak bitno stavio u navodnike koliko vidim. [smiley1]

Upravo tako! Fino nam/vam ga je metnuo… prc

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Evo što uradi ovaj Kirby od nedavno na ZVZD, omogučio prodavatelju prodati po višoj cijeni, kupcu kupiti po višoj, a svima nama dioničarima super 4 miliona po 16 250 , još ktome konačno HYPO izašao, ili barem najvećim djelom.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close