Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uprava ZSE treba dati ostavke!
4 sata nisu u stanju naći neku alternativu i pokrenuti trgovanje, nevjerojatno!!!

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Stvarno sramota za burzu! Pa zar nemaju neku rezervnu opciju? A nisu ni u stanju poslati neku dodatnu obavijest…

A kako će poslat??
To je ona stara informatička:
Keyboard error! Press F1 to continue… [emo_zloban]

Smatram da je ova anti reklama za B-net dobro koštala, u oba smisla

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Uprava vjeroajtno već roštilja 😀

A što se tiče B-Neta… ovo je totalna antireklama i dobra reklama za HT, kao slučajno baš na dan kad je izvješće podbacilo… 😀

EDIT: Vidim da se i kolega slaže sa mnom, haha

Industrijska proizvodnja porasla 4,1 posto, znatno više nego se očekivalo [/url]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ne znam zašto je toliki problem poslati neku obavijest. Trebamo li čekati 15:50h da nas izvjeste kako se trgovanje nastavlja 2.5.

Nema spasa u ovoj žabokrečini od ZSE, treba se pod hitno prebaciti na trgovanje preko INO brokera na strane burze!
Polako rasprodati ovo dionica i certifikata što imam u portfelju i adio trgovanju na ZSE jer ovo je neopisiva sramota koja se nikako i ničim ne može opravdati!
Najveća kazna bit će im da prodamo sve što imamo ovdje i napustimo trgovanje na ZSE dok god ih ne preuzme neka strana burza!!! [emo_mrgud]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Što je najgore, drže nas pred ekranima ni krive ni dužne sve ove sate, umjesto da su već nakon doglednog vremena donijeli odluku da će suspendirati trgovanje za cijeli današnji dan (pogotovo zato što je sutra i praznik rada).

I sad još obavijest da će mozda i produziti trgovanje danas nakon regularnog vremena ??
Ma kome je više do trgovanja nakon sve ovoga danas ??

Danas sigurno NE.

Nema spasa u ovoj žabokrečini od ZSE, treba se pod hitno prebaciti na trgovanje preko INO brokera na strane burze!
Polako rasprodati ovo dionica i certifikata što imam u portfelju i adio trgovanju na ZSE jer ovo je neopisiva sramota koja se nikako i ničim ne može opravdati!
Najveća kazna bit će im da prodamo sve što imamo ovdje i napustimo trgovanje na ZSE dok god ih ne preuzme neka strana burza!!! [emo_mrgud]

Bolje kupovat naše dionice na dnu nego USA na vrhu..malo je kasno za van kolega trebali ste mislit prije par godina

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Šta se bunite, što manje burza radi manje ćemo novaca izgubiti. 🙂

Bolje kupovat naše dionice na dnu nego USA na vrhu..malo je kasno za van kolega trebali ste mislit prije par godina

Ma briga me za njihove dionice, bolje je trgovati certfikatima pa ako pogodiš smjer zarađuješ i na rastu i na padu. A da su naše dionice na dnu, ne bih se kladio, ima tu balona da boli glava, pogledaj samo PTKM na 200 kn, a po poslovanju ne vrijedi ni 60-70 kn, DDJH slična priča, LKRI također itd.

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

pa to bi im bila nagrada, da im prodaš na ovim razinama, pogotovo na nekim dionicama,

očito su ih rezultati dobrano iznenadili, pa su sabotirali, da na miru prouče šta i kako će dalje,, dali će i dalje pumpati lovu u HT, ili nešto šta ima puno veći potencijal rasta :))

New Report

Close