Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: DIOK (DIOKI d.d.)[/color]

ha,ha,ha 3000 komada po bidu i spusti cijenu za dvije lipe…ha,ha…

Kad bi malo fondovi popustili na kupnji i čuvanju cijene pr. ATGRA, LEDA, KRASA, ADRSA, INE, ERNT, HT……gledali bi mi CROBI i na 1800 bodova, što neznači da se neće i dogodit!!!

PS Gold, balončina se dobro ispuhava…..jel prva točka otpora na 1350 $ dotaknuta, možda!!!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Što ti točno znači CROBEX na 1800, što time dobivaš?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Što ti točno znači CROBEX na 1800, što time dobivaš?

Ponovno jači ulazak….

[emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Na HT-netko lijepo skuplja po 214 kn..

Otvaranje 100.000 kn. Nema više prodavača po tim cijenam.[emo_smijesak]

Otvaranje 100.000 kn. Nema više prodavača po tim cijenam.[emo_smijesak]

Bit će ih više.Samo strpljivo.

Na ZSE će teći med i mlijeko!Možda kupcima,a možda prodavačima.
A nekome čaša žući.

mislim da sam indeks nejde baš još puno dole stupovi se postavljaju polako na ini, adrisu (barem za sada tu oko 1930-1935) tj ovima koji bi ga mogli spustit a ostalo društvo bu još malo šaralo

pepe7

Boli me John, portfelj mi je još uvijek u plusu 20% od početka godine, nek pada što hoće, imam vremena ! [emo_kuna]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

crobex održava precjenjene po mom sudu ernt ht ina ptkm ddjh
a kad one roknu bit će svašta , samo nažalost će povući i one koje ne tribaju past

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

A ADRS pa on mora najmanje za 30 % pasti pogotovo sad kad ulazimo u EU

dobro gledajući adris je jeftin ima casha 200 kuna po dionici ,nabroji mi koja to dionica ima još

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

New Report

Close