Koji dan u USA, a mi trljimo samo tako.
I tako već 5 punih godina svaki dan minus veći il manji nebitno
a svi indexi svijeta svaki dan obaraju rekorde naravno u pozizivnom rastu a naši igrači stjerali cjene dionica na 1-2% od svog ATH i sa par dionica INA ADRISi još kojom drži crobex kao da je rastao na 2000 bodova a pravo stanje crobexa daleko ispod 1000 bod sramota i pljačka pod pokroviteljstvom HANFE i UKOKA na djelu punih 5 god
kakve veze ima rast S&P, DOW ili DAX-a s crobexom?
to je isto kao da pitaš zašto stojadin ne juri 250 km na sat kao porsche, nego ide 50 km i još svako malo stane jer mu se nešto pokvari
to je isto kao da pitaš zašto stojadin ne juri 250 km na sat kao porsche, nego ide 50 km i još svako malo stane jer mu se nešto pokvari
[/quote]
nije ti neka usporedba, nego kako je tvoj stojadin, još ga uspiješ voziti?
Gdje su novosti ?
misliš o povečanju nezaposlenosti ili o padu dobiti ?
[/quote]
kad ti neznaš ništa napraviti onda se veseliš susjedu što je on uspio u nečemu.
Gospodin Bakić se bome lijepo iskrcao ovih dana, svaka čast ! Keša kao u priči a preko pola forumaša ovdje vjeruje u rast drugi tjedan. Dali je u pravu gospodin Bakić ili većina forumaša, pitanje je sad !
dali ce i ovaj tjedan kao u proteklih 5 god naši menađerčići uz pomoc brokerčića od raznih fondova u pljačku pod zaštitom hanfe i uskoka
pitanje je sad
@jamnica
bit će to pravi harač [emo_novac]
Ovdje se vibracije straha šire poput kolere u davna vremena. Ne zna se dali je veći strah prodavača ili kupaca. Kad će balon popustiti pitanje je samo trena
[emo_ooooo]
Gospodin Bakić se bome lijepo iskrcao ovih dana, svaka čast ! Keša kao u priči a preko pola forumaša ovdje vjeruje u rast drugi tjedan. Dali je u pravu gospodin Bakić ili većina forumaša, pitanje je sad !
A kako ti znaš da se Bakić iskrcao? Vjerojatno je prebacio na skrbnički, jer da je prodao toliku količinu to bi se poprilično osjetilo na cijeni.
na ovom forumu su o tom pričali neki forumaši al nakon tog više nisu među nama
zabrana i cenzura je bila naređena od strane menađerčića linijaša