A pogle ovaj optimizam, na Hidroelektri neko i u korekciji tuče po prodaji. Gledam al ne vjerujem?
A još su mi bolji oni koji ” sutra idu u dokup”. Na ovom forumu svi imaju neograničena sredstva i svima sutra treba kapnut neka lova.
stav vam je neargumentiran… što vi imate s tim ako ja sutra ili preksutra idem u dokup?
to je čisto moja stvar… i nema nikakove veze s kriminalom…. možda je malkice samo reakcija na akciju kriminala…
[smiley2]
A gle kak je ovaj frajer na kupnji Montmontaže zbrisal sa 75k na 70k? I sad da mi neko kaže da nismo u korekciji?
Slažem se kolega Soniboj….s jedne strane su sjedili lopovi, s druge kriminalci…..svi se oni mogu svrstati pod isti nazivnik….nažalost !
a kaj vi kolega bond opet ste na slobodnom danu ?…. samo da vas upozorim….uzalud ste ga trošili jer danas očito nije dan za dokup…možda se varam…ali ipak.
Nema mi danas uvaženoga kolege Plavog, sad kad moj Finvest stoji čvrsto kao stijena a njegov Janaf tone.
A najbolje mi je kad takav fundamentalist poput njega kaže da je Janaf bio na 10.000, pa bio je on i 700 kuna.
Neš ti argumenta.
a kaj vi kolega bond opet ste na slobodnom danu ?…. samo da vas upozorim….uzalud ste ga trošili jer danas očito nije dan za dokup…možda se varam…ali ipak.
…..nikad neznaš kaj te čeka iza ugla kolega, a kamoli kaj ti nosi novi dan hehe………