Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A pogle ovaj optimizam, na Hidroelektri neko i u korekciji tuče po prodaji. Gledam al ne vjerujem?

Meni je deset posto dosta, ne treba mi više. Ja već imam tri obroka dnevno.

A još su mi bolji oni koji ” sutra idu u dokup”. Na ovom forumu svi imaju neograničena sredstva i svima sutra treba kapnut neka lova.

stav vam je neargumentiran… što vi imate s tim ako ja sutra ili preksutra idem u dokup?
to je čisto moja stvar… i nema nikakove veze s kriminalom…. možda je malkice samo reakcija na akciju kriminala…
[smiley2]

Scio me nihil scire

Croatia +0,11, Serbia +0,19! Zasada dobro.

CROBEX 0,22 u plusu, vracamo se..[smiley2]

HDEL i THNK +3,8%, sad je valjda red da i IGH malo potegne

“Please, God, Just One More Bubble.”

A gle kak je ovaj frajer na kupnji Montmontaže zbrisal sa 75k na 70k? I sad da mi neko kaže da nismo u korekciji?

Meni je deset posto dosta, ne treba mi više. Ja već imam tri obroka dnevno.

HDEL – promet 30.000 kuna. Bravo!!! Sjajan pokazatelj.

Slažem se kolega Soniboj….s jedne strane su sjedili lopovi, s druge kriminalci…..svi se oni mogu svrstati pod isti nazivnik….nažalost !

a kaj vi kolega bond opet ste na slobodnom danu ?…. samo da vas upozorim….uzalud ste ga trošili jer danas očito nije dan za dokup…možda se varam…ali ipak.

Scio me nihil scire

Nema mi danas uvaženoga kolege Plavog, sad kad moj Finvest stoji čvrsto kao stijena a njegov Janaf tone.
A najbolje mi je kad takav fundamentalist poput njega kaže da je Janaf bio na 10.000, pa bio je on i 700 kuna.
Neš ti argumenta.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

a kaj vi kolega bond opet ste na slobodnom danu ?…. samo da vas upozorim….uzalud ste ga trošili jer danas očito nije dan za dokup…možda se varam…ali ipak.

…..nikad neznaš kaj te čeka iza ugla kolega, a kamoli kaj ti nosi novi dan hehe………

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Na ERNT promet 20 733718,43 Kn…………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Na ERNT prošla transakcija od 5,500 komada na 3,600. Skoro 20 milijuna kuna.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

New Report

Close