Ajde dosta vise, nemojte biti djeca.
tako je… treba pisati
TNSA TNSA TNSA TNSA TNSA TNSA TNSA TNSA TNSA TNSA TNSA TNSA
u jednoj koloni neka se lne uzima prostor…
Opet nas Đuro drži u plusu, čim on popusti……………………………….
Finvest se dobro drži a kad krene, fiiiiiiiiiiiiiiiiiiijuuuuu
INA INA
ADRIS ADRIS
Čudno kako malo kupuju ovi koji vam stalno govore kako jedva čekaju da malo padne pa da podebljaju poziciju. A sve im je navodno povoljno? Svašta
evo nisam se mogao suzdržati…ovo jučer na otvorenom…. potpuno poniženje za našu naciju…osobno izbliza poznajem djelovanje čačića… i on je razočarao…. očito će ivini ministri reživjeti jer im ovi nesposobni linići i čačići to dopuštaju….namjerno sam imena pisao malim slovima…jer ono pravopisno ne zaslužuju kad su očito svi skupa nepismeni..i takvi nama gospodo sada kroje….[smiley13]
Slažem se kolega Soniboj….s jedne strane su sjedili lopovi, s druge kriminalci…..svi se oni mogu svrstati pod isti nazivnik….nažalost !
A još su mi bolji oni koji ” sutra idu u dokup”.
Na ovom forumu svi imaju neograničena sredstva i svima sutra treba kapnut neka lova.
quark:
”
deimos: ” Kolka je trzisna kapitalizacija INA-e, a kolika Shell-a? Nejde kroz svaku cijev ista kolicina nafte. Ne bi se stel mesat u tu raspravu inace, mi zagorci smo si sa svima dobri [smiley2] ” Možda trebaš zbojiti tržišnu kapitalizaciju INE i Shell i podijeliti sa dva pa da dobiješ koliko bi INA trebala vrijediti ako sam dobro shvatio kolegu na primjeru naftovoda.
”
Quar ti se drži Belja , to je prava dionica za tebe. Nakon dokapitalizacije brat bratu vrijedit će 180 kuna.Na to treba pridodati eventualne pozitivne poslovne rezultate. I one nedaj bože eventualno negativne. Ono znaš, ako Todorić odluči opet sve prebaciti u Konzum, za uljepšati sliku.Ina je zadnja rupa na svirali u odnosu na Shell, i nitko nije rekao da treba zbrajati Janaf i svjetske tvrtke pa dijeliti.
Ali kolega Pli pa čemu taj svađalački ton, pa vi ste poznati kao korektan forumaš.
Bolje vi meni objasnite što ćemo danas sa Janafom?