džaba ti drukanje lojtra, idući tjedan realna je korekcija crobexa…
Zašto to kažeš?
hvala kolega!
Kastelanski staklenici zamjeni sefa uprava…Dioki odrzi sastanak NO i zamjeni sefa uprave…ni rijeci o tome na ZSE..!!..nikakve sluzbene obavjesti…Svaka cast na transparentnosti.
Pozdrav
To gataš iz graha? Tako se tješe svi koji nisu kupili. Na tvoju žalost stvari su optimistične….produljenje radnog vremena burze, dolazak stranih ulagača, aktivacija mirovinaca na burzi, uvođenje novih certifikata..itd.itd.
http://www.banka.hr/hrvatska/lani-10-manje-ulagaca-na-zagrebackoj-burzi
dovoljno da se prodaju dvije dionice ine i sve se zazeleni
dovoljno da se prodaju dvije dionice ine i sve se zazeleni
evo bas gledam i vise manje sve vazno za crobex zadnje otislo po bidu, s tim da je bid cak i jaci sad od te zadnje..znaci jos ce se podebljat plusic do kraja dana..[emo_palacg]
S&P 500 je skočio osam dana zaredom, što je njegov najduži pozitivni niz u osam godina, pa se sada nalazi samo 4,1 posto od svoje rekordne razine od 1565 bodova, koju je dosegnuo u listopadu 2007. godine.
Pgledajte gdje je DAX i koliko je on daleko od povijesnog maksimuma.
A pogledajte gdje je Grobex…sramota….za to bi starvno netko trebao odgovarati počevši od Lukovića koji je svojih 20 milijuna kuna vrijedne dionice “uvalio” Rba fondu krajem 2007. ili početkom 2008. godine. Molio bih USKOK da istraži te “zakonite” radnje i “neinsajderske” informacije…SRAMOTA
ne možemo se mirit s usa marketom oni su ilistirali nove zvijezde dionica
a koliko smo mi od 2008? nijednu!
da ne kažem koliko ih je delistirano ili spalo na 0,01 booka
Ameri i EU na POVJESNOM MAXIMUMU
Crobex SAV BITAN na 1900 bodova odnosno Crobex je maxmimalnoj fazi financiskog inžinjeringa koji nije odigran u samostalnoj ljepoj našoj
pazite molim vas crobex 1900 bod pa zar je to moguće ovakvo šminjkanje zaslužuje prvu nagradu na Riječkom karnevalu
HT je sam u plusu od 1.1-vog 10% pa izračunajte koliko je to ERIKSON . KONČAE .ADRIS.PODRAVKA i sad kakva je to prljava igra od strane fondova pa ti isti fondovi dobiju svaki mj oko 450mil našeg novca i sa tim novcem idu u financiski inžinjering da malog ulagača il dioničara razoružaju do jaja a dije HANFA nema je
Samodol je rekao da sam radio po zakonu fondovi bi me razapeli