Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

korekcija

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

korekcija
To nije korekcija nego kapitalizacija dobiti.Ovo je znak da sad nakon ovog istresanja do kraja dana cijene se vrracaju na na dnevne maximume

cini se da se danas mnogima na ptkm usi puse

*spalato, može biti…a može i korekcija

korekcija
To nije korekcija nego kapitalizacija dobiti.Ovo je znak da sad nakon ovog istresanja do kraja dana cijene se vrracaju na na dnevne maximume
[/quote]

prošo voz rekli bi susedi [emo_vrtimise]

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

*spalato, može biti…a može i korekcija
Ovaj scenarij sam puno puta gleda i uvik zavrsi kako sam reka bar na vecini dionica

i ja isto tako…nakon 01.01. koji tjedan rasta i onda koma do uskrsa

i ja isto tako…nakon 01.01. koji tjedan rasta i onda koma do uskrsa
ali zaboravija si ulazak u eu a sad se vataju pozicije

Zanima me , da li je osim BANKARA , djelatnika OSIGURANJA, familija PRIVATNIH
FONDOVA,šira rodbina mirovinskih fondova…itd…
1. neka DRUGA populacija ulagača, razročila svoje depozite I KUPILA dionice ZSE s namjerom DUGOROČNIJEG ulaganja ….?

PROŠLO JE 5 GODINA….hoće li se sliti oročeni depoziti na ZSE?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Što 5 godina je bilo malo padanja, pa logično je da mora doći vrijeme za preokret.Pozdrav.

Zanima me , da li je osim BANKARA , djelatnika OSIGURANJA, familija PRIVATNIH
FONDOVA,šira rodbina mirovinskih fondova…itd…
1. neka DRUGA populacija ulagača, razročila svoje depozite I KUPILA dionice ZSE s namjerom DUGOROČNIJEG ulaganja ….?

PROŠLO JE 5 GODINA….hoće li se sliti oročeni depoziti na ZSE?

Hoće …samo ne odmah …osim fondova ..velkih investitora i nas koji smo zaraženi burzom …prostom puku treba neko vrijeme i to dobre pozitive burze da skuže kak bi rađe nekaj više od 3,5 % kamate u bankama ..ova kriza je duboka i duga ..od početka 2008 traje …banke su im bile najsigurije utočište i to se vidi po enormnoj štednji tam ..evo i fondovi su prošlu godinu završili kak koji ali zabini ili pbz ili KD ..NFD..neki drugi već pokazuju puno bolje zarade od kamate u bankama …dakle prvo će oprezno natrag u fondove ..a onda na burzu …moglo bi se desiti jače po ulasku u eu ..bumo vidli ..kak vele slijepci

[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: INGR (Ingra d.d.)[/color]

Evo prodao sam svojih 59 komada špo 4,20. Uff izgubio sam 10%, što ću sad? Drugi put ću kupiti manje pa da manje izgubim. Ali ako zaradim 10% to će biti lova. [emo_smijesak]

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close