Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bakić stavio na skrbništvo dionice ARNT i PTKM? Kakva mu je namjera, dizanje kredita ili možda prodaja ljubiteljima istih?

Da li neko zna, da li ulaze strani fondovi?

izgleda je netko odvrnuo slavinu jer je ht tek na 15-om mjestu po likvidnosti jutros, risk-on do maksimuma, ja bih rekao domaci fondovi dobili direktivu[emo_smijeh]

Rodio se bull market.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

ovdje je izgleda tek probno zagrijavanje što li će biti kada kupovina počme ozbiljno.

Rodio se bull market.

Vojska ne prati generala.
Raste fondovsko smeće u prvom redu:ATGR,ERNT,ADRS,HT
Rastu blogerove dionice,a naročito KORF i PTKM koje su nu sastavu crobeksa.
Dakle,zaista izgleda da ulaze fondovi.
Raste i druga liga,nekadašpnji šampioni kao IGH.INGR,ATPL,JDPL…..itd.
Znaći da pumpa i sindikat koji vjerovatno oslobođena sredstva iz fondovskog
smeća ulaže u svoju domenu utjecaja.
Ali treća liga se zabetonirala i ne reagira,ali razlike se produbljuju pa bi tek sa buđenjem treće lige trebali govoriti o bikovskom tržištu.
I zato oprez.
Ipak je ZSE tržište gdje vlada pravilo:Pila naopako.
Pad rejtinga,loša predviđanja za 2013,vjerovatno nastavak recesije i u četvrtom kvartalu,bombe u Zagrebu,a CROBEX u usponu.Ako je i u Hrvatskoj
previše je.
Da se razumijemo u dionicama sam od 90 do 100% kada sam na gledalici,a kada nisam uvijek 100% jer mislim da je druga i treča liga ima bagatelne cijene,a četvrta je gotovo pa besplatna.

Na ZSE, ima nade za nomade koji će strpljivošću nahraniti svoje stadi i najesti se meda i napojiti punomasnimn mlijekom.

Rodio se bull market.

Vojska ne prati generala.
Raste fondovsko smeće u prvom redu:ATGR,ERNT,ADRS,HT
Rastu blogerove dionice,a naročito KORF i PTKM koje su nu sastavu crobeksa.
Dakle,zaista izgleda da ulaze fondovi.
Raste i druga liga,nekadašpnji šampioni kao IGH.INGR,ATPL,JDPL…..itd.
Znaći da pumpa i sindikat koji vjerovatno oslobođena sredstva iz fondovskog
smeća ulaže u svoju domenu utjecaja.
Ali treća liga se zabetonirala i ne reagira,ali razlike se produbljuju pa bi tek sa buđenjem treće lige trebali govoriti o bikovskom tržištu.
I zato oprez.
Ipak je ZSE tržište gdje vlada pravilo:Pila naopako.
Pad rejtinga,loša predviđanja za 2013,vjerovatno nastavak recesije i u četvrtom kvartalu,bombe u Zagrebu,a CROBEX u usponu.Ako je i u Hrvatskoj
previše je.

[/quote]

Moze se rec da je klopka skoro pa zatvorena.. jedino se jos nisu oglasile reklame za ulaganje u fondove i kupovine dionica ali zato alarm napustite stednju pale kamate u bankama, nema vise stambene stednje, zlato je off i slicno. Pa kud narod s lovom nego TK da ih se jos jednom pomete. Da da kako ne. Reklo bi se navlakusa i gotovo

SeaWolf@ masa ne dolazi dok nije dovoljno skupo …

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

SeaWolf@ masa ne dolazi dok nije dovoljno skupo …

skupo je prilicno relativan pojam… tako su nazad par godina vikali kupi kupi jeftino je to .. ide to up, up a kad ono pufff… e sad svaka slicnost sa ovim danas je mozda slucajna… a mozda i nije… mada kako se kaze koga je zmija ugrizla i gusterice se boji ali i on no risk no profit… pa stoga jedino ostaje da vidimo sta ce da bude

SeaWolf

A što narodu je bilo dobro kiupovati po 10 i 20 puta većim cijenama prije par godina, a sada im ne valja kupovati.

Što po tvome niske cijene su za odabrane, a vioske za narod.

Mislim da kreće tobogan na fondovskim dionicama. Visoki datumi se bliže. Tzv. mase nema.

"alea iacta est"

SeaWolf

A što narodu je bilo dobro kiupovati po 10 i 20 puta većim cijenama prije par godina, a sada im ne valja kupovati.

Što po tvome niske cijene su za odabrane, a vioske za narod.

skocija ti kume sa 5000 pa lupnija na 500 metara ili skocija sa 500 pa lupnija na 50 isto ti se vata… tako da je tu visina relativan pojam.. kao i cijena…

New Report

Close