Građevinarstvo pred slomom
http://www.vecernji.hr/biznis/tvrtke-rubu-propasti-gdje-je-novac-zaraden-prije-krize-clanak-494611
ovaj crobexov index stvarno nema veze sa stvarnošću, doista ga treba revidirati. Dionice potežu po 5 – 6 % a on zbog HT-a u minusu
Ispravak netočnog navoda.
U minusu je zbog DLKV, LKPC, KOEI, INGR, PODR, BLJE, a ne zbog HT-R-A !
HT je na nuli ili u laganom plusu.
Slažem se da bi CROBEX trebalo redizajnirati.
veoma je interesantno da nitko ne komentira dionice sa najvecim prometom i sa znacajnim skokom cijene dok za banana dionice ne nedostaje komentara[emo_zacudjen][emo_vrtimise]ili mozda nitko niti ne posjeduje najbolje dionice na zse[emo_smijeh]
ovaj crobexov index stvarno nema veze sa stvarnošću, doista ga treba revidirati. Dionice potežu po 5 – 6 % a on zbog HT-a u minusu
Ispravak netočnog navoda.
U minusu je zbog DLKV, LKPC, KOEI, INGR, PODR, BLJE, a ne zbog HT-R-A !
HT je na nuli ili u laganom plusu.
Slažem se da bi CROBEX trebalo redizajnirati.
[/quote]
ma slažem se, malo sam pre forsirao ali sam htio naglasiti, po meni, pre veliku težinu HT-R-A u ceobexu. kada sam pisao HT-R-A je bio -0,13%
dajem apel za privatizaciju putem IPO-a državnog portfelja …na taj način izbilo bi se ponešto novca iz čarapa, skinulo sa štednih računa (kamate su sramotne) i ušlo bi u sustav puno keša, što bi oživjelo i burzu, a samim time i privuklo strane investitore u HR, koji bi nam usput zaista mogli i pokrenuti gospodarstvo!!
Iako znam da nema koristi samo sam htio podjeliti s Vama svoja razmišljanja!
dajem apel za privatizaciju putem IPO-a državnog portfelja …na taj način izbilo bi se ponešto novca iz čarapa, skinulo sa štednih računa (kamate su sramotne) i ušlo bi u sustav puno keša, što bi oživjelo i burzu, a samim time i privuklo strane investitore u HR, koji bi nam usput zaista mogli i pokrenuti gospodarstvo!!
Iako znam da nema koristi samo sam htio podjeliti s Vama svoja razmišljanja!
pump pump indeks, pa taman da je neznam koja dionica u sastavu, cak i blu chipovi rastu cca 3- 4 puta više od indeksa sto baš i nije nikad bilo, nedaj bože da nešto dobrano povuče a nije u sklopu indeksa, zato vjerujem u crobi 8000- 10 000 a većina u minusu mislim na one koji trguju od 2007- 2008[emo_vrtimise][emo_zacudjen][emo_zloban][emo_palacg][emo_palacd]