Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za 1 sat trgovanja 6 mil. prometa, to se dugo dugo nije dogodilo.

…sve raste, samo moje ne…neka, neka, strpljen spašen…

cini se da je za sve osim adrisa ponestalo pare

Hoces reci ADRS-R i AxxL… xD

...

Građevinarstvo pred slomom

http://www.vecernji.hr/biznis/tvrtke-rubu-propasti-gdje-je-novac-zaraden-prije-krize-clanak-494611

ovaj crobexov index stvarno nema veze sa stvarnošću, doista ga treba revidirati. Dionice potežu po 5 – 6 % a on zbog HT-a u minusu

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

ovaj crobexov index stvarno nema veze sa stvarnošću, doista ga treba revidirati. Dionice potežu po 5 – 6 % a on zbog HT-a u minusu

Ispravak netočnog navoda.
U minusu je zbog DLKV, LKPC, KOEI, INGR, PODR, BLJE, a ne zbog HT-R-A !
HT je na nuli ili u laganom plusu.

Slažem se da bi CROBEX trebalo redizajnirati.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

veoma je interesantno da nitko ne komentira dionice sa najvecim prometom i sa znacajnim skokom cijene dok za banana dionice ne nedostaje komentara[emo_zacudjen][emo_vrtimise]ili mozda nitko niti ne posjeduje najbolje dionice na zse[emo_smijeh]

Ispravak netočnog navoda.
U minusu je zbog DLKV, LKPC, KOEI, INGR, PODR, BLJE, a ne zbog HT-R-A !
HT je na nuli ili u laganom plusu.

Slažem se da bi CROBEX trebalo redizajnirati.
[/quote]

ma slažem se, malo sam pre forsirao ali sam htio naglasiti, po meni, pre veliku težinu HT-R-A u ceobexu. kada sam pisao HT-R-A je bio -0,13%

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

dajem apel za privatizaciju putem IPO-a državnog portfelja …na taj način izbilo bi se ponešto novca iz čarapa, skinulo sa štednih računa (kamate su sramotne) i ušlo bi u sustav puno keša, što bi oživjelo i burzu, a samim time i privuklo strane investitore u HR, koji bi nam usput zaista mogli i pokrenuti gospodarstvo!!
Iako znam da nema koristi samo sam htio podjeliti s Vama svoja razmišljanja!

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

dajem apel za privatizaciju putem IPO-a državnog portfelja …na taj način izbilo bi se ponešto novca iz čarapa, skinulo sa štednih računa (kamate su sramotne) i ušlo bi u sustav puno keša, što bi oživjelo i burzu, a samim time i privuklo strane investitore u HR, koji bi nam usput zaista mogli i pokrenuti gospodarstvo!!
Iako znam da nema koristi samo sam htio podjeliti s Vama svoja razmišljanja!
apsolutno se slazem ali malo vjerovatno jer da su se pametni potezi povlacili i do sad ne bismo bili u ovakoj banani[emo_palacg]

pump pump indeks, pa taman da je neznam koja dionica u sastavu, cak i blu chipovi rastu cca 3- 4 puta više od indeksa sto baš i nije nikad bilo, nedaj bože da nešto dobrano povuče a nije u sklopu indeksa, zato vjerujem u crobi 8000- 10 000 a većina u minusu mislim na one koji trguju od 2007- 2008[emo_vrtimise][emo_zacudjen][emo_zloban][emo_palacg][emo_palacd]

pepe7

U indeksu su gotovo sve Todorić firme sa svojim po-istom-principu složenim bilancama kad god se čovjek treba zadužiti vani.

New Report

Close