Turska će sigurno usporiti u dogledno vrijeme. Kraj Bospora niću naselja veličine Sopnice bez i jednog papira, pa se tek nakon što se sagrade sakupljaju papirići, a država u Hrvata ….
U svakom slućaju ljudi kamionima neće čekati 2 dana za prolaz.
Čini mi se da su Turci potpisali neki tamo sporazum o gradnji nekih dalekovoda
itd, itd
ako je ovo ulazak u novu recesijsku godinu meni i ne izgleda tako lose s obzirom na opce zelenilo na zse
Ljudi moji pa na što je spala ova naša burza. Pa dobro di ste fondovi, bake, brokeri sitni špekulanti, ustajte, sunce je na nebu visoko. Ajmo kavica i radit nešto, come on
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: FNVC (Finvest Corp d.d.)[/color]
Evo se neko polakomio i odnio sve po 100 kuna.Alal ti vera majstore.
http://www.vecernji.hr/vijesti/odbor-biraca-pokrece-referendumski-ustanak-clanak-493432
[emo_palacg]
Koji su sad to klauni?
A) Prosla baba s kolacima za ovo…protiv toga je tada trebalo reagirati no ljudi su bili koncentrirani na obranu zemlje dok su im politicari krali iza leda..nis vise od toga
B) OK ovdje nema prepreka za referndum no nema ni smisla tako nesto ici izglasavati..jasna je stvar da se prirodni resursi nesmiju i nece prodavati, no sto se drzavnih poduzeca tice tu je jasna stvar da se ili moraju posteno privatizirati ili ce bankrotirati
C) Ovo je bio vec refenredum….dakle besmislen zahtjev
D) Zasto bi limitirali proizvodnju i prodaju takve hrane? Nazalost GMO je nuzan ukoliko svijet zeli prezivjeti, prevelika je kolicina ljudi na svijetu..Nebi trebalo braniti no trebalo bi takvu hranu propisno oznaciti kako bi potrosac imao na izbor kupiti GMO ili neGMO hranu.
Što god bio uzrok, lijepo je za promjenu vidjeti ovaj vatromet na ZSE !
Trgovina tone, industrija tone, vlada bez plana. A u nas proljeće. Mislim da se danas zadnja kunica isisala na zse.
http://www.business.hr/ekonomija/industrijska-proizvodnja-opet-potonula-vise-od-5-posto
treba ocekivati neocekivano, ovo je tek pocetak[emo_palacg]
prosvijetlite me malo! ja sam mislio do danas da je Japan u aziji ali pošto je ujutro na TV rekla da su Azijske dionice jutros pale onda sam ja u krivu…jer japan je porastao 2,80 %. Tko je tu lud?
cini se da je za sve osim adrisa ponestalo pare