Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lijepo se danas zeleni vani, Evropa, Azija…[smiley2] http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

Azija je daleko od Hrvatske… a Europa jos dalje [smiley6]

“Please, God, Just One More Bubble.”

“pa s njegovim dopuštenjem se valjda radila ta istraga i na kraju utvrdila krivnja”

Netko čuo za trodiobu vlasti?

Ne pokreće Polančec istragu i ne daje dopuštenje za istu. Ostavka je blaga riječ. Ukoliko oporba ne iskoristi ovo da sruši vladu, onda kao takva ne zaslužuje ni grama od vlasti. Ovo je slučaj za školske udžbenike.

Hell is Empty and all the Devils are Here

SLK:

Alien: ” Po meni je stvar jednostavna: ako zaista nisu nista znali onda su time pokazali da su nesposobni. Dakle, otkaz kako god okrenes. ” Ja volim ne bit u pravu, pa zato kažem: nema od tog svega ništa. [smiley11]

najbolje mi je kod svih afera “u Hrvata”, kaj se kao strrrrrrrasna prijetnja ili kazna uvijek spominje ostavka… pa je… se frajeru za ostavku nakon sto je napunio dzepove i torbe sebi, obitelji i prijateljima…
treba lijepo malo i zatvore popunit, neka NK Remetinec dobije novog strijelca Sukera, pa mozda i udju u 1. ligu [smiley2]

Krivo kolega. Otkaz je po meni prva stvar koja bi vec sad trebala stupit na snagu jer se pokazalo da ministri ili su nesposobni, ili su u talu, a kad istraga nesto dokaze ako su nekaj maznuli onda bi po meni primjerena kazna bila uz gajbu i zapljena protupravno stecene imovine. Sve ostalo je na vrbi svirala.

Gle, koliko se ja sjecam, izabrani su ipak demokratski! E sad, sto vecina ne ide na izbore, a onda kasnije prigovara izabranom mi je cak i smijesno!
Ljudi, politika je dio vas, ne razumijem ljude koji kazu da ih politika ne zanima…
Određuje život, uređuje ga, kontrolira, radi nad narodom legalno nasilje…a oni onda kao mala djeca kazu da ih to ne zanima, jer je u nacelu fuj! svasta!

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ono čega se treba bojati je da se ništa ne desi. Vani prate itekako zbivanja oko ove afere. I već sad je svima sve jasno, osim članovima Upravnog odbora HFP-a. Oni i dalje ništa ne znaju. Sanader si je dao packu bez premca, na čemu mu Milanović itekako mora biti zahvalan. Još jednom kažem – ako ovo neće znati iskoristiti…[smiley15][smiley15][smiley15]

Po meni je Milanovic jako zelen i jako bahat, bas me podsjeca na Sanadera u pocetku tiranije[smiley13]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Bez obzira na to. Bolju priliku od ove nije mogao dobiti. Ali to je manje bitno – ključno je da ukoliko Sanader ne žrtvuje kompletnu petorku (a gdje je tek njegova odgovornost..), dugoročno ovdje nema nikakve perspektive…

Po meni je Milanovic jako zelen i jako bahat, bas me podsjeca na Sanadera u pocetku tiranije[smiley13]

Diš’ njega zelenoga. On je cikla da ne može biti veća.

Inače, ‘očmo danas za salatu ciklu ili špinat? Ja sam za špinat! Cikla je stara nekoliko dana i nije baš najsvježija.

I love the Smell of Profits in the Morning

Ja bih rekao da mu (Milanoviću) nedostaje političke mudrosti a i smisao za diplomaciju je vrlo upitan. Da manje zbori izgledao bi pametnije.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Najbolje da na izborima glasamo za pokret zelenih [smiley2]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Danas bi mogao biti odbijanac prema gore.

Dejavue: ” Po meni je Milanovic jako zelen i jako bahat, bas me podsjeca na Sanadera u pocetku tiranije[smiley13] ” Diš’ njega zelenoga. On je cikla da ne može biti veća. Inače, ‘očmo danas za salatu ciklu ili špinat? Ja sam za špinat! Cikla je stara nekoliko dana i nije baš najsvježija.

ja sam rekao – Banditos bi bio kopriva a ne špinat, a ovi oko njega bi svi umjesto na wc tresali crveno od cikle – pišali crveno od koprive [smiley2]

zato su ga se pobojali i vlastite ‘kolege’

inače, danas bi mogao biti odbijanac

nema mi druge nego se zae..ti

New Report

Close