Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

TA pokazuje da je HDZ-R-A u overbought području.
OBV pokazuje pad volumena te predviđam distribuciju u 11 mjesecu.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Evo polančec i šuker kažu da ništa nisu znali….jel da im vjerujemo? [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

evo i ja odgovorno tvrdim : ništa nisam znao!
[smiley2][smiley2][smiley2]

Scio me nihil scire

pa neće meni krme bahato govoriti da nista ne zna , a ministar je financija…..

pa ono najbolje u svemu je da je polančec to i rekao, da smo ionako “svi u hrvatskoj znali da tamo nešto ne valja”. zamislite, čovjek sjedio u upravnom odboru i mirno puštao da se ispod njega i dalje pljačka! samo to je razlog što mora dati ostavku istog časa, krele, samo što ga taj crvuljak od voditelja uopće nije uhvatio na tome. kao ni na onome da tipu nije dao otkaz jer se provodila istraga a istovremeno da za istragu nije znao do subote!

ovo je bilo ugodno gledati,nema kod bage zeje……e,ali je ovaj s kockasti glavonja jadan prokipio od muke…kako god ovo sad završilo pozitivno ili negativno za njih,mogu se oprostiti od sljedećeg mandata! [smiley1]

[url="http://www.sarajevo-x.com/clanak/070527026"][color=blue]TKO JE JAMIO,JAMIO![/color][/url]

Alien: ” Po meni je stvar jednostavna: ako zaista nisu nista znali onda su time pokazali da su nesposobni. Dakle, otkaz kako god okrenes. ” Ja volim ne bit u pravu, pa zato kažem: nema od tog svega ništa. [smiley11]

najbolje mi je kod svih afera “u Hrvata”, kaj se kao strrrrrrrasna prijetnja ili kazna uvijek spominje ostavka… pa je… se frajeru za ostavku nakon sto je napunio dzepove i torbe sebi, obitelji i prijateljima…
treba lijepo malo i zatvore popunit, neka NK Remetinec dobije novog strijelca Sukera, pa mozda i udju u 1. ligu [smiley2]

“Please, God, Just One More Bubble.”

Briga me i za jednima i drugima, ali nije mi jasno kako jedan Linić može nekome bilo što prigovarati?! A ni Čačić nije puno drukčiji. Ne znam zašto ovako napadate Polančeca, pa s njegovim dopuštenjem se valjda radila ta istraga i na kraju utvrdila krivnja. On, dakle, po tomu nije prekrio prevare, nego pokrenuo internu istragu… Mislim, sine ira et studio.

Danas slusam radio ujutro! Kaze onaj stricek koji zna pjevati jedini iz HPF da je on redovito slao izvjesca Polancecu. A ovaj odgovara: Ja sam njega ionako mislio smijeniti!

I sto sad reci na ovo? Serijatski zakon je blag za njih! [smiley9][smiley5][smiley7][smiley16][smiley15]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Oporbu zanima ostavka, a nas da se kriminalci stave iza rešetaka, ako se ništa od toga ne dogodi onda smo stvarno u banani i treba bježati odavde. Nadam se da će se nastaviti istraga i dalje, te da će se uhvatiti što više bahatih pojedinaca.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Bjezati od onoga sto si stvorio? Ma daj molim te! Treba ih natjerati da bjeze…recimo mogu raditi svi u State Departmentu[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Bjezati od onoga sto si stvorio? Ma daj molim te! Treba ih natjerati da bjeze…recimo mogu raditi svi u State Departmentu[smiley2]

Kako, kad su oni vlast i određuju zakone?! Da je Sanader znao gdje se traži organizirani kriminal sigurno ne bi izdvojio novce iako je u proračunu to predviđeno… Sada je otvorena pandorina kutija, bit će još svega do izbora.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Lijepo se danas zeleni vani, Evropa, Azija…[smiley2]

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

Briga me i za jednima i drugima, ali nije mi jasno kako jedan Linić može nekome bilo što prigovarati?! A ni Čačić nije puno drukčiji. Ne znam zašto ovako napadate Polančeca, pa s njegovim dopuštenjem se valjda radila ta istraga i na kraju utvrdila krivnja. On, dakle, po tomu nije prekrio prevare, nego pokrenuo internu istragu… Mislim, sine ira et studio.

Kolega jeste vi prespavali prvih 3 minute Otvorenog ili niste skuzili gdje je kvaka i kakav si je autogol Polancec dao? Najprije je rekao “mi nismo znali da se ikakva istraga vodi” kao sto i nije nitko od vlade znao prema Bajicevim rijecima, da bi gotovo u istoj recenici rekao “mi smo sumnjali u neke nepravilne radnje ali nismo htjeli smetati jer je istraga bila u tijeku”. Treba li nacrtat da se shvati kakvu je kretenariju rekao? Po meni je ovo kandidat za jubito [smiley2]

New Report

Close