A tko Vam je kriv što ste vjerovali Sanaderu koji je otvoreno i javno pozivao sve građane da kupuju dionice,obećavao da će razvijati tržište kapitala.I svi ko ovce počeli dizati kredite ,vaditi novce iz čarapa i kupovai dionice.Digli ste CROBEX na 5400 bodova vlastitim novcem i ulaganjima u investicijekse fondove.Na kraju
je ispalo da su upravo tada ti isti koji su gore spomenuti uvaljivali dionice pohlepnim građanima RH i obogatili se na vaš račun.+jedino pitanje da li sve istresli ili imaju još.
španjolskoj snižen kreditni rejting i oni završe sa solidnim plusom a crobex u solidnom minusu
dokad više ova pljačka na zse
zadnji komentar ovdje je od prije 5 dana?!?! jedva sam našao ovu temu…
nije mo bilo janso kako je crobex na 0 kad je većina dionica u minusu, ali onda sam vidio da fond pumpa prema gore HT kojim je prekrcan pa mi je odmah bilo jasno o čemu se radi
ova ZSE je pravi šrot od burze….tuga, jad i bijeda [emo_palacd]
ovo je samo još jedan dan u nizu zadnjih 5god koliko je neviđena pljačkau tjeku na zse tako da je to sve normalno tako to tumače u hanfi uskoku u dorhu
rade šta hoće veliki da dokrajče male a odgovorni ih štite
kriminal očiti al nemožeš ništa
drže crobex u plusu sa ht i sa vojim smećem od dionica a druge ruše
drže crobex u plusu sa ht i sa vojim smećem od dionica a druge ruše
kolega, imaš priliku aplicirati za ono što najviše kudiš…go get them [emo_smijesak]
najbolje da maknu s burze sve osim pod,adris ine ht ernt koei vire atgr đure zabe i napucavaju crobi i evo nas na 5000 , ko kaže da nemožemo ponovo na ATH , samo bojim se ako ovo ostalo niš ne valja nevaljaju ni ovi toliko koji se naguzavaju danima
neznam zašto me se briše
pa ovo je dokaz da HANFA NERADI NIŠTA POŠTENO
pa vi na PD stvarno mislite da su u RH sve ….. pa puštate samo ono što vama odgovara
to je zse kad ovakvi kao mršić diktiraju burom a sankcija nikakvih a majstori šminkaju crobex sa svojim dionicama
dokaz da novaca ima u fondovima je adris
a mršićeva izjava je u svakom normalnom svijetu bar ZA GODINU DANA ROBIJE
a u hanfi pukli od smijehakažu čovjek nije znao još je novi
pa to stvarno da pukneš od smijeha tko nam u hanfi radi i što radi
to je zse kad ovakvi kao mršić diktiraju burom a sankcija nikakvih a majstori šminkaju crobex sa svojim dionicama
dokaz da novaca ima u fondovima je adris
a mršićeva izjava je u svakom normalnom svijetu bar ZA GODINU DANA ROBIJE
a u hanfi pukli od smijehakažu čovjek nije znao još je novi
pa to stvarno da pukneš od smijeha tko nam u hanfi radi i što radi
treba orobit banku, pa možda kažu on je novi u tom biznisu i nikom ništa pare u pađe i karibi