Molim da ne brišete čovjeka, ovo je otvoreni forum i ima pravo na svoje mišljenje.
dali trba da napišem kako na zse više nije stanje pod kontrolom nikog mjerodavnog
dali treba da napišem tko se igrao sa podravkom i adrisom i virom zadnja dva dana
dali trebam da napišem ozbiljnog investitora koji sakuplja viadukt
dali treba da navedem kriminalce na zse koji su upropastili i koji diktiraju sa cjenom nekoliko dionica da nekažem koji u nečiju korist diktiraju sa zse i upropaštavaju sve što vrijedi
aj recite ovo su komentari trgovanja nadam se da neće biti cenzure
Ja bih volio da napises. Unaprijed hvala.
Neki dan sam gledao film "Balkanski spijun" i nevjerojatno kao da sam cepincepin glumi u njemu :D…
Nego da ne odemo OT napokon se malo povecava likvidnost na ZSE, nadam se da ce i ovi certifikati pomoci pri tome
http://www.index.hr/vijesti/clanak/cacic-za-razliku-od-hnba-ja-vidim-pocetak-oporavka/638140.aspx
crobex PLJUS 0,05% strava od višegodišnje manipulacije na zse
http://www.cnbc.com/id/15921552/site/14081545/
crobex MINUS 0,10% STRAVA OD LOPOVLUKA
Zaključci i razmišljanja:
1. INA- zbog pojačane kontrole naplate poreza i doprinosa u HRVATA, slijeva se veći , uredan
iznos novaca u mirovinske i zdravstvene fondove, koji popravljaju cijene svojih
dionica u portfelju
2. ATGR- nakon proljeva HZZO-a , pardon….priliva – slio se dio financijskih sredstava, u
zdravstvenu ustanovu FARMACIA- u vlasništvu ATPLANTIC grupe- a rezultat je otkup
dionica i viša cijena..
3. VDKT – i dalje kupuje preko skrbničkog računa, onaj , za kojeg dok napišem ime, mi obrišu
post…obzirom da je imam u portfelju , mogu samo reći- bravo dečki!
4. ostalo- standardno, svako jaše svoga konja!
kako menađerčići i brokerčići u stopu prate indexe u eu kad je pad a svoje gubitaše od dionica drže u zelenom i iskrivljuju sliku crobexa da nebi izgledalo kao da je smak svijeta
po ovom sad je crobex nepuna 2% u minusu da fondovskog gubitnika računam kao nula %
strašno kakva manipulacija na zse od strane fondova
Bravo dečko!!!!
prošli tjedan poboljšan kreditni rejting i uz sve tako jako bitne i slobodno možemo ih nazvati povjesnim dobrim vjestima za RH ovi naši menađerčići i brokerčići prodane sitne duše masakriraju zse
ZSE JE JEDINA BURZA U SVIJETU DIJE PADAJUĆI TREND VEĆ GODINAMA
a kavi su tek naši brokerčići to je strava
što nam pristižu ljepše vjesti to veci minus na zse
bravo majtori
čemu smo počašćeni sa padom od 1%