uuu, ovo Otvoreno treba snimat: Šuker feat. Polančec vs. Čačić feat. Linić. Joj, nemoj samo da ona Mikleuševićka radi [smiley7]
Jel Bago ovaj tjedan!?
Otvoreno (+Vijesti)
HTV1 18.06.2007. 22:25
Operacijom Maestro razotkriven je do sada najveći korupcijski skandal u Hrvatskoj. Uhićena su tri od četiri potpredsjednika Hrvatskog fonda za privatizaciju. Jesu li ministri mogli znati što rade vodeći ljudi HFP-a?
Treba li nakon svega čestitati Vladi, kao što to želi premijer Sanader, ili bi ministri trebali dati ostavku, kao što traži oporba?
Gosti: Damir Polančec, Ivan Šuker, Slavko Linić i Radimir Čačić.
Ma od kud bi ljudi u upravnom odboru mogli znati sto se dogadja u HFP-u? Mislim stvarno, pa oni su tamo samo da pokupe 10.000 kn/mjesec place. 4 asa hrvatske privatizacije ce se naci na jednom mjestu, jedva cekam. Mozda se opametimo, pa neko digne regresnu tuzbu protiv uvih iz uprave. Jest da nece polucit neki efekt, ali cisto onako… I mozda da se prebacimo na neku drugu temu, ovdje smo off-topic.
Evo polančec i šuker kažu da ništa nisu znali….jel da im vjerujemo? [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Evo polančec i šuker kažu da ništa nisu znali….jel da im vjerujemo? [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
vrijeme će pokazati.
nikoga ni hvaliti , ali ni optuživati .
Po meni je stvar jednostavna: ako zaista nisu nista znali onda su time pokazali da su nesposobni. Dakle, otkaz kako god okrenes.
Po meni je stvar jednostavna: ako zaista nisu nista znali onda su time pokazali da su nesposobni. Dakle, otkaz kako god okrenes.
Ja volim ne bit u pravu, pa zato kažem: nema od tog svega ništa. [smiley11]
Alien: ” Po meni je stvar jednostavna: ako zaista nisu nista znali onda su time pokazali da su nesposobni. Dakle, otkaz kako god okrenes. ”
Ja se bojim izjasnitim,ali svega će tu biti………………..kako god okreneš.
Ako ministri ne dobiju nogaru….HDZ gubi na izborima……………..
……..pa neće meni krme bahato govoriti da nista ne zna , a ministar je financija…..
SLK:
”
Alien: ” Po meni je stvar jednostavna: ako zaista nisu nista znali onda su time pokazali da su nesposobni. Dakle, otkaz kako god okrenes. ”
”
Ja se bojim izjasnitim,ali svega će tu biti………………..kako god okreneš.
Ja se bojim da ce tu biti samo halabuke ko i Verona i na kraju pojeo vuk magare