Država još uvijek ne prepoznaje potencijal burzovne platforme za male tvrtke
Država tj vlast nije ništa ispunila što je obećala kreditnim agencijama,bojim se da nam sljedi pad kreditnog rejtinga i vruća,vruća jesen.
Meni su najgluplja tema -tehnička analiza, Svaka čast ljudima koji se trude, ali zašto se trude objasniti
pojave i zakonitosti koje se mogu objasniti, ali ništa nikome ne pomažu- nije mi jasno.
Tržište kapitala će procvasti- čim smanje kamate na depozite!
miami @
pojave i zakonitosti koje se mogu objasniti, ali ništa nikome ne pomažu- nije mi jasno.
danas je prvi dan u mjesecu kad pčinju uplate mirovincima i tako par dana nekih 350 mil kn i tako naravno svaki mjesec
današnje urušavanje crobexa i svih dionica koje su i onako unakažene nije slučajno već namjerno to što se radi na zse je za svaku osudu fondovi sprovode samovolju i to nekažnjeno kao da hanfa nepostoji
što bolja firma to veći minus i tko tu koga tko tu od malog ulagača svaki danom čini sve manjim
Glup , gluplji….mogla bi se nazvati zakonitost uspješnog ulaganja na ZSE……
Jučer sam prvi put – i to potpuno slučajno, kliknula na ono godišnje natjecanje oko dionica, koje
će ostvariti najveći godišnji rast……..za 2012.
Nećete vjerovati, ali Vi to virtualno prognozirate,a ja te dionice i STVARNO IMAM … [lol]
još jedan dan sa naj većim padom u EU
ovo je neviđena i jedinstvena burza u svijetu toliko toga što nevalja na jednom mjestu a hanfa i dorh šute
evo upravo gledam jučerašnje održavanje EU indexa naonim razinama na kojim su završili je i bila naj veća razina u zadnje 4 god
a crobex bez ine je na naj nižoj razini u zadnje 4 god inu ne računam jer je to bilo lopovsko mazanje očiju svim investitorima koje je podržala hanfa
kakvu igru igraju fondovi svak ko hoće davidi svima je jasno igra je da se opljačka do zadnjeg ulagača a hanfa ih štiti
SP500 ide sigurno do 1450 bod a crobex nedaju iznad 1700 bod sa inom
žalosno jadno sramotno
Kolega Čepin ne znam o kakvoj Ini u crobexu pričate? Evo vam popis dionica koje trenutno čine crobex