Putin ne bu došel, navodno je ljut na Sanadera jer ovaj ni složil protokol da ga primi. Tak sam ja čul iz MVP.
Tak da je možda bolje da ne gradite kule u pijesku.
asdfgh123:
” Što je to RHMF-A-A, odnosno RHMJ-A-A. O kakvim pravima se tu radi. Tko kupuje i prodaje ta prava. ”
sa tim pravima kupuješ udjele na dražbi HFP-a…
…..mnogo komplicirano za običnog čoeka……..
Uvijek ima ljudi kojima je čaša napola puna,a nekima je napola prazna..govorim o istoj čaši,naravno…[smiley2]
[smiley2]
promjena na janfu u top 10 nije bilo ni kad je cijena bila na 9k te i taj podatak nesto govori. mr cap janafa na ovoj razini je nekih 750 mil.eurića što i nije neka cifra s obzirom da ima vrlo veliko geostrateško značenje kako za nas tako i za cijelu europu. a ustvari vidjet cemo za koji mjesec kako stvari stoje..
promjena na janfu u top 10 nije bilo ni kad je cijena bila na 9k te i taj podatak nesto govori. mr cap janafa na ovoj razini je nekih 750 mil.eurića što i nije neka cifra s obzirom da ima vrlo veliko geostrateško značenje kako za nas tako i za cijelu europu. a ustvari vidjet cemo za koji mjesec kako stvari stoje..
Zašto onda radi sa 30% kapaciteta kad je od strateškog interesa? Mislim da je to logično pitanje.
a ustvari vidjet cemo za koji mjesec kako stvari stoje..
Upravo to sam i ja rekao,pomalo,čuvajmo se žurbe….Ako neće do kraja godine na 13000,doći će dogodine…
Evo minusa od 1,59%, i onda netko kaže da ćemo u plus? Da mi je znati kako? I ja se pitam.
Zašto onda radi sa 30% kapaciteta kad je od strateškog interesa? Mislim da je to logično pitanje.
….negdje curi samo još nisu otkrili gdje…….
” Zašto onda radi sa 30% kapaciteta kad je od strateškog interesa? Mislim da je to logično pitanje.
kolega,moj savjet Vam je da kupite na razinama na kojima upravo je….
Evo minusa od 1,59%, i onda netko kaže da ćemo u plus? Da mi je znati kako? I ja se pitam.
Što veći minus danas – to veća šansa za plus sutra. Slobodno me citirajte.
Što veći minus danas – to veća šansa za plus sutra. Slobodno me citirajte.
…..može i obratno….što veći plus danas, to veća šansa za minus sutra…………[smiley1][smiley2]