Eto što može napraviti dionica poput FNVC od čovjeka..[smiley2]
To je sada trenutno,jer ipak je ljeto pa nisu baš neki prinosi,ali kad dođe zima,pa treba kupiti drva,kad ono Finvest daje dividendu u drvima….
Tko ima sto dionica dobije metar drva i stolić..[color=blue]LAKIRANI[/color]
plavi: ” Ovaj što je kupio 70 komada je preko 500 000 kuna i to po ATH danas . Vjerovatno fondovski nalog. ” Ovo su mi uvjerljivo najjaci argumenti, ‘onaj sto je kupio za ovoliko ili onoliko sigurno nije kupovao na blef’, za razliku od vas hrpetine spekulanata mozda covjek investira dugorocno pa mu se fucka jel platio 100 kuna vise ili manje i oce li to prodati za 3, 5, 7 ili 10 dana… sjecam se kad su onomad fondovi od flore kupovali ATPL po znatno visoj cijeni, da bi se kasnije dionica godinu dana vukla ispod razine na kojoj su milijuni ukucani
IPKK
Trgovanje danas jako malog volumena; do sad na mostichu 27 M kn .. i tako stoji već neko vrijeme ..
danas su svi super-oprezni …
izgleda da je afera hfp dodatno umrtvila trgovanje, možda bude i produžila trenutno stanje stagnacije-korekcije ..
Evo još jednog pokušaja:
Što je to RHMF-A-A, odnosno RHMJ-A-A. O kakvim pravima se tu radi. Tko kupuje i prodaje ta prava.
Eto što može napraviti dionica poput FNVC od čovjeka..[smiley2]
Pitam se kolega Pli znate li vi koja je tržišna kapitalizacija Janafa na ovoj cijeni? Bojim se da ste prestali računati i koristiti FA? To nije dobro. Uvijek je dobro se zapitati ….a koliko nudite?
A pogotovo je dobro zapitati se ….. a što ako Putin ne dođe?
Evo još jednog pokušaja:
Što je to RHMF-A-A, odnosno RHMJ-A-A. O kakvim pravima se tu radi. Tko kupuje i prodaje ta prava.
Evo kolega … upišete RHMF u search po forumu, preskočite vaša pitanja i dođete do:
Vaš link
[smiley2]
plavi: ” Eto što može napraviti dionica poput FNVC od čovjeka..[smiley2] ” Pitam se kolega Pli znate li vi koja je tržišna kapitalizacija Janafa na ovoj cijeni? Bojim se da ste prestali računati i koristiti FA? To nije dobro. Uvijek je dobro se zapitati ….a koliko nudite? A pogotovo je dobro zapitati se ….. a što ako Putin ne dođe?
Ništa Vam ja kolega ne znam, pojma o ničemu nemam.
Pročitajte si malo po arhivi foruma, i ustanovit ćete da je tako vjerovatno.
Za razliku od mene vi ste se pokazali kao pravi znalac , isto tako sve je lijepo u arhivi.
Odlične prognoze.
[smiley1]
Netko očigledno nije pratio , pa prodao po bidu malo.
…..Plavi, mislim da ti se neko zabunio pa skinuo s aska ovu zadnju jednu dionicu Janafa po 7300 kn, prije toga sve je davano po bidu…………[smiley1][smiley2]
….. a što ako Putin ne dođe?
A što ako dođe……[smiley2]
Uvijek ima ljudi kojima je čaša napola puna,a nekima je napola prazna..govorim o istoj čaši,naravno…[smiley2]
sa tim pravima kupuješ udjele na dražbi HFP-a…