Samo radi usporedbe indexa uzeo sam ITALIJU GRČKU ŠPANJOLSKU
I gle čuda u ovom padu CROBEX naj više pao
A od POČETKA GOD CROBEX JE DUPLO VIŠE U MINUSU OD NAVEDENIH ZEMALJA
LJudi moji šta nam financiska industrija radi koji pljačkaški pohod pod zaštitom HANFE dali ima ikog pametnog da to više spriječi ovaj lopovluk
Pišite birtiću [smiley]
haha crobex u zelenom
sve dionice u crvenom od 3-5%
vatreni
Što nenapisa da su ŠPANJOLCI U ZELENOM
CROBEX će ronit radi njh
Oprostite Španjolce nisam gledao…nekak mi se čini da su DAX i FTSE bitniji….barem meni [smiley]
vatreni
JA nigdje nisam pročitao da ronimo zbog DAX-a i FTSE-a nego zbog ITALIJE ŠPANJOLACA I GRKA
vatreni
JA nigdje nisam pročitao da ronimo zbog DAX-a i FTSE-a nego zbog ITALIJE ŠPANJOLACA I GRKA
Ma ronimo mi jer je počela sezona mora i sunca….Hrvacka…mala zemlja za veliki zaron [smiley]
Primjetno je nesto izrazenije trgovanje jutros od strane fondova…zavrsena akcija "sell in may and go away " ili polako krenuli promjenit trend stednje stanovnistva..will see.
"I dok su oročeni depoziti stanovništva u prva četiri ovogodišnja mjeseca za sedam posto premašili lanjski rezultat, zaduživanje središnje države u bankama u istom se razdoblju smanjilo pet posto
Oročeni depoziti stanovništva u hrvatskim bankama dosegnuli su 128,8 milijardi kuna, pokazuju najnoviji podaci za travanj Hrvatske narodne banke (HNB) objavljeni u petak. To je za sedam posto više nego u istom razdoblju lani.
http://www.business.hr/broj-1155/oroceni-depoziti-gradjana-nadomak-129-mlrd-kuna
Pozdrav
Za nevjerovat što su napravili od TK [cry]
Ovo čovjeka tjera da izgasi PC na duži period,a od čeka će brokerske kuće živjeti ako nema transakcija?
A kakve veze imaju brokerske kuce? Sto bi trebale napraviti?
Ovo čovjeka tjera da izgasi PC na duži period,a od čeka će brokerske kuće živjeti ako nema transakcija?
Neće živjeti….krepat će. Ulaskom u EU preživljavaju Interkapital + Hita + eventualno FIMA…..da..da FIMA…ostalo sve gecrkt [proud]
Milanović, Čačić, Linić i ostala ekipa nisu još nijednom rječju spomenuli tržište kapitala, u tome je problem. No, nadam se da "njihova pozadina" u tišini skuplja a nakon toga da će svim silama podizati TK.
Neće živjeti….krepat će. Ulaskom u EU preživljavaju Interkapital + Hita + eventualno FIMA…..da..da FIMA…ostalo sve gecrkt [proud]
[/quote]
A banke? [smiley]