nebrojeno puta se odigralo….
do 16h crvenimo skup s evropom, nakon toga oni potegnu do 17:30 i pozelene…
nebi me čudio danas da je isti scenarist u pitanju….
nema potrebe kolega.
Svaka čast!
a gdje su jeftini drukeri, lynxovi, g. xyz i ostali … kako su lijepo orkestrirano huškali kako bi se iskrcali na vrhu 2. vala … čak su se i novine zakupljivale … vjerojatno s može i naručit napucavanje bilo koje dionice par dana kod lokalnih "majstora" da se ošiša još koja ovca … kakav šljam od burze [bye]
sve će završiti kako i zaslužuje
Hrvatska burza je rasla na pozitivnim vijestima koje je servirala bivša vlast HDZ.-a, a dobro znamo, šta oni danas rade, i dobro znamo kako su završili njihovi poslovi.
[/quote]
inače ne potičem negativu ali ovoga puta se slažem sa inverterom – potpuno sam u kešu oko mj. dana i ne znam da li ću ikada kao prije a možda i nikako više natrag u dionice, ovisno o situaciji …
to sam trebao i ranije jer poslije 2007.-08. sam dva puta povratio sve novce (bio u debelom plusu) i opet izgubio jer sam vjerovao u oporavak ali sada mi je to sve teže pa ću do daljnjega samo promatrati.
sretno dioničarima !
Hrvatska burza je rasla na pozitivnim vijestima koje je servirala bivša vlast HDZ.-a, a dobro znamo, šta oni danas rade, i dobro znamo kako su završili njihovi poslovi.
[/quote]
inače ne potičem negativu ali ovoga puta se slažem sa inverterom – potpuno sam u kešu oko mj. dana i ne znam da li ću ikada kao prije a možda i nikako više natrag u dionice, ovisno o situaciji …
to sam trebao i ranije jer poslije 2007.-08. sam dva puta povratio sve novce (bio u debelom plusu) i opet izgubio jer sam vjerovao u oporavak ali sada mi je to sve teže pa ću do daljnjega samo promatrati.
sretno dioničarima !
[/quote]
ja se duboko nadam da ste u krivu, ali ako ste u pravim dionicama, mislim da nije vrijeme za paniku, moj portfelj je manji za 6% u odnosu na prije dva tjedna, a znamo koliko su neke roknule.
ja ne prodajem svoje, eventualno i idem u dokup ukoliko će biti casha, ja za svoje dionice i dalje vjerujem da na rok od 2-3 godine vrijediti puno više… i znam ako će i dalje sve padati, da će netko za mjesec dana kopirati ovaj moj post, i naslađivati se koliko sam izgubio. ali ja nisam izgubio ništa dok ne prodam. [thumbsup]
kiša je konačno stala [cool]
Mislim da je ovo još jedno navlačenje zadnjih paničara (kao i jeseni 2008.) da ‘predaju’ to što još imaju, pa makar trajalo i do jeseni… jerbo ostadoše ljudi i bez penzija – ako gledate što u portfelju imaju MF (mir. fondovi, ili samo M* F*)…
Ja ne prodajem ništa – to bi sada bio samo trade – a to u 90+% slučajeva bude pušiona. Možda i griješim, tko će ga više znati…
Sigurno je samo da se cijeli svijet ozbiljno duševno razbolio – ovo se teško može drugačije shvatiti… isto kao i jučer kad sam bio na jednoj konferenciji i ljudi koji su me prije 6 mj. kao psa izbacili na cestu bez ikakva razloga (a radio kao marva u toj firmi – samo mi je plaća bila kakti previsoka – a tko mi ju je dao nego oni, tj. tako smo se bili dogovorili, a nije to ni bila neka nemoguća plaća) mi prilaze – namjerno, iako sam ih htio izbjeći – i stežu ruku i smješkaju se kao da se ništa dogodilo nije!…[shocked]
Vrijeme je za smak svijeta, ljudi moji… to više nema veze s mozgom – u što su se ljudi pretvorili, zapravo samo pokazali kakvi su!.. ili: MAD MAX part IV…
Čovjek da nevjeruje svojim očima što se danas desilo.
Nevolim prozivati nikog al ovo što rade zadnjih mjesec dana je za nevjerovat.
Gledam danas trgovanje HT i čovjek nemože vjerovat koja rasprodaja,a kad je HT kupovao dionicu 204-212 kn nitko od navedenih nije htio prodati,a danas je bilo daj što daš.
Dobro je rekao jedan kolega "Hrvatski lopovi" malo nas je al smo pokvareni do srži.
I sad mi recite od kud hrabrosti malom čovjeku da uđe u TK kad vidi ovaj lopovluk?
@over25
Pa neku večer smo raspravljali o ovome. Odtada smo nazadovali 3-4%.
Čovjek da nevjeruje svojim očima što se danas desilo.
Nevolim prozivati nikog al ovo što rade zadnjih mjesec dana je za nevjerovat.
Gledam danas trgovanje HT i čovjek nemože vjerovat koja rasprodaja,a kad je HT kupovao dionicu 204-212 kn nitko od navedenih nije htio prodati,a danas je bilo daj što daš.
Dobro je rekao jedan kolega "Hrvatski lopovi" malo nas je al smo pokvareni do srži.
Crobex je ovaj tjedan pao više od 4% a to niti jedan svijetski index učinio nije a kakol Grčki ili Španjiolski
SP500 je još u PLUSU od početka godine 1,6% i nakon ovog silnog pada a pogledaj Crobex to je prestrašno što nam čine ti fondovi čisti lopovluk pod zaštitom HANFE
I sad mi recite od kud hrabrosti malom čovjeku da uđe u TK kad vidi ovaj lopovluk?