o kakvom ‘dnu’ pričate kolege?
pa to je teoretski pojam.
crobi može doć na 1 ili na 0,01 ili na 100… ili 5000
sve ovisi o tržištu, tj. koliko ono trenutno vrednuje indexe-dionice.
Citirat ću kolegu Smarta sa moj novac
– ne da nevidim svijetlo na kraju tunela , nego ni kabela nema-
I zaista i je tako
[yawn]
"Previranja u Grčkoj i nevelike nade da će europski lideri u kraćem roku poduzeti odlučnije poteze ugrađeni su u cijene dionica, no nesigurnost na tržištu isto tako znači da indeksi ne mogu ni osjetnije porasti", kaže analitičar u HI Investment & Securitiesu Kim Seung-han.
A kod nas sve suprotno na ZSE kleptomani u obliku FM-ića u zaštiti HANFE idu već godinama u pljačkaški pohod
ovaj financiski injžinjering je baou za sve a ponajviše za BAJIĆA
ZSE je opljačkana od strane fondova pod zaštitom HANFE
Hanfa bi morala donijeti Zakon o tržištu vrijednosnim papirima, gdje bi osnova Zakona bila da dijonice mogu samo rasti između 0,05- 5,00 % dnevno, iznimno bi se moglo dozvoliti u Zakonu da dijonice mogu i pasti do maximalno 1% dnevno samo uz prethodnu najavu od 15 dana od dana trgovanja, što bi naravno bilo objavljeno osim na ZSE u svim javnim medijima, naročito u Dnevniku HTV gdje bi vijest bila objavljena minimalno 6 puta za vrijeme trajanja Dnevnika
Ja ipak mislim da je sada puno bolje, ništa neka ne mjenjaju.
Kada velikima zafali novac pokrenu ubjeđivanje po asku ili bidu, svejedno što novcima, što dionicama i ponovo lako povećaju svoj porftelj.
To je kulturna otimačina, a za razliku od Porezne uprave npr.
Bilo bi nelogično da mali imaju šansu, te zato i jesu mali da bi ostali mali ili još bolje i manji [lol]
Dionički fondovi u minusu…novčani u plusu…znači novac se seli u sigurnije luke.?
miami @ kasno palis cca 2.5 godine [bye]
Dionički fondovi u minusu…novčani u plusu…znači novac se seli u sigurnije luke.?
ma kakva vam je ovo logika?? [sealed]
EU indexi jučer i danas 3% u plusu i to zbog Grčke
A crobex kad se vani ronili naši FM su to duplo odradili al kad se vani zeleni naši stagniraju sa negativnim predznakom
dokad više ovaj finaciski inžinjering
He he…šta god vi rekli, sada se stvaraju budući bogataši.
GO LONG, GO LONG… [wink]
ovo otvaranje burze je povjest hahaha