Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HANFA

Šta je to jel to ona organizacija di je glavni bio ANTE SAMODOL

Koji je javno na TV-u rekao citiram

DA SAM RADIO PO ZAKONU MIROVINSKI FONDOVI BI ME RAZAPELI

Samo ta rečenica je za 10 god robije

Ljudi pa zar ovo nije vrijeme povoljne kupnje ? [sealed]

Ne, ovo je vrijeme bježi i ne osvrći se…..

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

meni se cini da se medo jos nije ni zaigrao oni koji su bili na burzi 2008,2009 znaju o cem pricam oni koji su u kesu manite se corava posla to vam je moj dobro namjeran savjet jer se protiv trzista nemoze a padajuce nozeve ostaviti mladjim generacijama koje to nisu prosle

meni se cini da se medo jos nije ni zaigrao oni koji su bili na burzi 2008,2009 znaju o cem pricam oni koji su u kesu manite se corava posla to vam je moj dobro namjeran savjet jer se protiv trzista nemoze a padajuce nozeve ostaviti mladjim generacijama koje to nisu prosle

Pogledajte cijene dionica tada kada su bile na dnu i pogledajte cijene danas, skoro da su na istoj razini a ne neke čak i niže osim njih par koje je jedan bloger napucao i INE koja je umjetno dignuta tamo gdje joj nije mijesto i sa kojom se trguje par dionica dnevno a znamo kakav udio ima u crobexu tako da ovaj današnji crobex odražava lažno stanje Hrvatskog tržišta kapitala.

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

pogledajte vi danas nelikvidnost,nezaposlenost i neizvjesnost sta bi jos Usa trebala napraviti i kakve su joj rezerve onda bile i danas pogledajte vi proizvodnju u RH,industriju ja nekazem da nema odlicnih firmi ali kakva je sudina gradjevinskog sektora,brodogradnje pa i vremenom banaka pa se pitatajte kako ce to izgledati kad medo uistinu pocne da tanca jer ovo nije ni zagrijavanje

@snupy2

Osim građevinara i brodara po meni nema rizika ulasku u dionice ali svakako da će vrijeme pokazati tko je bio u pravu.

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

pogledajte vi danas nelikvidnost,nezaposlenost i neizvjesnost sta bi jos Usa trebala napraviti i kakve su joj rezerve onda bile i danas pogledajte vi proizvodnju u RH,industriju ja nekazem da nema odlicnih firmi ali kakva je sudina gradjevinskog sektora,brodogradnje pa i vremenom banaka pa se pitatajte kako ce to izgledati kad medo uistinu pocne da tanca jer ovo nije ni zagrijavanje

tako je, ali zašto jednostavno ne kažeš potencijalnim ulagačima:

MRŠ

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Izgleda da to ipak ovaj put ide konačno snažno dole….. [thumbsup]

konačno?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Čini mi se da je dno jako daleko…
[undecid]

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Ovo je katastrofa što ova fondovska industrija radi

Imali iko pametan da ove lopove zaustavi il su svi u toj kuhinji skupa od političara menađera hanfe

Ovo je katastrofa što ova fondovska industrija radi

Imali iko pametan da ove lopove zaustavi il su svi u toj kuhinji skupa od političara menađera hanfe

Katastrifa je kada je skuplje.
Što jeftinije to bolje.
Valjda će novac iz HT dividende barem zaustaviti ovaj pad.
Mislim da treba kupovati iako se možda radi i o padajućim noževima.Ali svaka kupnja je rizik,ali danas manji nego jučer i tako odam dana za redom.Negativna serija se nanizala,ali i tome treba doći kraj.Od ponedjeljka,a možda već i sutra bi trebalo biti i špinata.

New Report

Close