HANFA
Šta je to jel to ona organizacija di je glavni bio ANTE SAMODOL
Koji je javno na TV-u rekao citiram
DA SAM RADIO PO ZAKONU MIROVINSKI FONDOVI BI ME RAZAPELI
Samo ta rečenica je za 10 god robije
Ljudi pa zar ovo nije vrijeme povoljne kupnje ? [sealed]
Ne, ovo je vrijeme bježi i ne osvrći se…..
meni se cini da se medo jos nije ni zaigrao oni koji su bili na burzi 2008,2009 znaju o cem pricam oni koji su u kesu manite se corava posla to vam je moj dobro namjeran savjet jer se protiv trzista nemoze a padajuce nozeve ostaviti mladjim generacijama koje to nisu prosle
meni se cini da se medo jos nije ni zaigrao oni koji su bili na burzi 2008,2009 znaju o cem pricam oni koji su u kesu manite se corava posla to vam je moj dobro namjeran savjet jer se protiv trzista nemoze a padajuce nozeve ostaviti mladjim generacijama koje to nisu prosle
Pogledajte cijene dionica tada kada su bile na dnu i pogledajte cijene danas, skoro da su na istoj razini a ne neke čak i niže osim njih par koje je jedan bloger napucao i INE koja je umjetno dignuta tamo gdje joj nije mijesto i sa kojom se trguje par dionica dnevno a znamo kakav udio ima u crobexu tako da ovaj današnji crobex odražava lažno stanje Hrvatskog tržišta kapitala.
pogledajte vi danas nelikvidnost,nezaposlenost i neizvjesnost sta bi jos Usa trebala napraviti i kakve su joj rezerve onda bile i danas pogledajte vi proizvodnju u RH,industriju ja nekazem da nema odlicnih firmi ali kakva je sudina gradjevinskog sektora,brodogradnje pa i vremenom banaka pa se pitatajte kako ce to izgledati kad medo uistinu pocne da tanca jer ovo nije ni zagrijavanje
Osim građevinara i brodara po meni nema rizika ulasku u dionice ali svakako da će vrijeme pokazati tko je bio u pravu.
pogledajte vi danas nelikvidnost,nezaposlenost i neizvjesnost sta bi jos Usa trebala napraviti i kakve su joj rezerve onda bile i danas pogledajte vi proizvodnju u RH,industriju ja nekazem da nema odlicnih firmi ali kakva je sudina gradjevinskog sektora,brodogradnje pa i vremenom banaka pa se pitatajte kako ce to izgledati kad medo uistinu pocne da tanca jer ovo nije ni zagrijavanje
tako je, ali zašto jednostavno ne kažeš potencijalnim ulagačima:
MRŠ
konačno?
Čini mi se da je dno jako daleko…
[undecid]
Ovo je katastrofa što ova fondovska industrija radi
Imali iko pametan da ove lopove zaustavi il su svi u toj kuhinji skupa od političara menađera hanfe
Ovo je katastrofa što ova fondovska industrija radi
Imali iko pametan da ove lopove zaustavi il su svi u toj kuhinji skupa od političara menađera hanfe
Katastrifa je kada je skuplje.
Što jeftinije to bolje.
Valjda će novac iz HT dividende barem zaustaviti ovaj pad.
Mislim da treba kupovati iako se možda radi i o padajućim noževima.Ali svaka kupnja je rizik,ali danas manji nego jučer i tako odam dana za redom.Negativna serija se nanizala,ali i tome treba doći kraj.Od ponedjeljka,a možda već i sutra bi trebalo biti i špinata.