Svaki dan unazad 5 god jedno te isto od ovih analitičara daj bar promjenite malo naslov i retoriku
Vaš link
I ovi isto razmišljaju.
2 mil kn prometa kakva sprdnja
Dinka Novosela i ekipu za ovu legaliziranu pljačku treba na doživotnu robiju na GOLI OTOK
Danas il sutra očigledno testiranje 1800 punata na Grobexu….očekujem umjetnu potporu na razinama iznad….sa par tisuća ili desetaka tisuća kunica to je lak posao na ovoj plićini od burze [smiley]
Nije me dugo bilo na ZSE. Što to čitam, Mudrinić kupuje HT?
Što znate o tome?
Jedna jako bitna informacija konačno da i to dočekam -mo
SVI MIROVINSKI FONDOVI MORAT ĆE OBJASNIT ŠTOŠTA (kupnji ,prodaja,prinosa itd )
ti će konačno biti vidljivo tko je kome i od koga kupovao i zašto dionice
Hvala BOGU da se našao neko pametan i da to raskrinka i objavi javno – biće teško al pokreće se konačno pritisak je do sad naj veći kažu za nediranje
Danas il sutra očigledno testiranje 1800 punata na Grobexu….očekujem umjetnu potporu na razinama iznad….sa par tisuća ili desetaka tisuća kunica to je lak posao na ovoj plićini od burze [smiley]
na žalost jučer smo pali ispod 1800 bodova, a danas bi se pad mogao produbiti-EU burze se crvene pa se bojim da ćemo i mi
a dobro poznata je i ona sell in may and go away [rolleyes]
na žalost jučer smo pali ispod 1800 bodova, a danas bi se pad mogao produbiti-EU burze se crvene pa se bojim da ćemo i mi
a dobro poznata je i ona sell in may and go away [rolleyes]
[/quote]
Ja danas napravio s 3 dionice sell in may.
http://www.seebiz.eu/pierre-matek-tri-opasnosti-za-trziste-kapitala-nakon-ulaska-u-eu/ar-34579/
FM -ćići a i glavni poput Novoselca i Glavaša i dr smiješi vam se robija
VJERUJTE MI
Sve će se znat od koga ste kupovali i kome prodavali iako se i prije znalo sad će se i objavit
Biće kumova i rodijaka i prijatelja uz proviziju
Od 18.05-22.05.2012 u Dubrovnik dolaze KINEZI na potpisivanje ugovora.
Što je do sada pregovarano ide u realizaviju.
Od 18.05-22.05.2012 u Dubrovnik dolaze KINEZI na potpisivanje ugovora.
Što je do sada pregovarano ide u realizaviju.
lale, jel to neka država??’ Ta Realzavija??? to u Africi il kod nas??