Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad je Janaf lijepo počišćen zašto je onda još uvijek u minusu?
A i AD plastik isto u minusu.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

slazic:

Nitko ne komentira play of the day RHMF-A-A 199,99 199,99 199,99 199,99 — — 500000 999.950,00 +17,64%

Ja kupio 10 komada pa kud puklo da puklo [smiley2]

Pa, čini se da puklo. Danas s popustom (160,00). [smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Ja kupio 10 komada pa kud puklo da puklo “

…..fino živac da si neki dan to kupio….danas si već 20 % izgubio….samo i dalje tak kupuj u ova jako nesigurna vremena hehe…..

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Kad je Janaf lijepo počišćen zašto je onda još uvijek u minusu? A i AD plastik isto u minusu.

Ja se prije pitam kako je FNVC samo 1,45 % u minusu.
Fino piše u zadnjem broju Lidera da su rezultati katastrofalni, odnosno ona strelica je crvena i okrenuta na dolje.
Pa gdje toga ima da izađu loši rezultati a cijena stagnira ?
Jedini koji to vide su ovi iz top 10 FNVC-a , koji rasprodaju svoj portfelj.
Čak i Marijan Filipović prodaje, da bi podebljao pozicije na nekim drugim dionicama, možda u INGR?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Evo, prva prodaja na JANAF-u na 7 299.
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nitko ne komentira INDG? +4.81% @ 610.000 kn.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Evo, prva prodaja na JANAF-u na 7 299.
[smiley2]

Joj što taj Ostoja vadi tih stotica na Janafu, užas jedan. Taman Plai sve uvjeri da ide up kad ono *)*?=)?=(?=)(.
Valjda nisu u dosluhu……….mala šala.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Evo, prva prodaja na JANAF-u na 7 299. [smiley2]

Malo po malo,prolaze količine…još ovaj tjedan je popust…a ako padne dogovor, to je već druga priča…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Evo još novije..uf što su brzi ovi kupci..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Može li update JANAFA kolega mmstanic?? izgleda neko čišćenje je u tijeku? Kirby?

evo na janafu prosao jedan kapitalac od 70kom. jel se zna ko kupuje ili ko prodaje? kuha se nešto na JANAF-u…

Može li update JANAFA kolega mmstanic?? izgleda neko čišćenje je u tijeku? Opet minus majku mu staru.

Ovaj post iznad ti je zadnje

New Report

Close