Kad je Janaf lijepo počišćen zašto je onda još uvijek u minusu?
A i AD plastik isto u minusu.
slazic:
”
Nitko ne komentira play of the day RHMF-A-A 199,99 199,99 199,99 199,99 — — 500000 999.950,00 +17,64%
”
Ja kupio 10 komada pa kud puklo da puklo [smiley2]
Pa, čini se da puklo. Danas s popustom (160,00). [smiley2]
Ja kupio 10 komada pa kud puklo da puklo “
…..fino živac da si neki dan to kupio….danas si već 20 % izgubio….samo i dalje tak kupuj u ova jako nesigurna vremena hehe…..
Kad je Janaf lijepo počišćen zašto je onda još uvijek u minusu? A i AD plastik isto u minusu.
Ja se prije pitam kako je FNVC samo 1,45 % u minusu.
Fino piše u zadnjem broju Lidera da su rezultati katastrofalni, odnosno ona strelica je crvena i okrenuta na dolje.
Pa gdje toga ima da izađu loši rezultati a cijena stagnira ?
Jedini koji to vide su ovi iz top 10 FNVC-a , koji rasprodaju svoj portfelj.
Čak i Marijan Filipović prodaje, da bi podebljao pozicije na nekim drugim dionicama, možda u INGR?
Nitko ne komentira INDG? +4.81% @ 610.000 kn.
Evo, prva prodaja na JANAF-u na 7 299.
[smiley2]
Joj što taj Ostoja vadi tih stotica na Janafu, užas jedan. Taman Plai sve uvjeri da ide up kad ono *)*?=)?=(?=)(.
Valjda nisu u dosluhu……….mala šala.
Evo, prva prodaja na JANAF-u na 7 299. [smiley2]
Malo po malo,prolaze količine…još ovaj tjedan je popust…a ako padne dogovor, to je već druga priča…
Evo još novije..uf što su brzi ovi kupci..
Može li update JANAFA kolega mmstanic?? izgleda neko čišćenje je u tijeku? Kirby?
evo na janafu prosao jedan kapitalac od 70kom. jel se zna ko kupuje ili ko prodaje? kuha se nešto na JANAF-u…
Može li update JANAFA kolega mmstanic?? izgleda neko čišćenje je u tijeku? Opet minus majku mu staru.
Ovaj post iznad ti je zadnje