KuciloOro:
"
Halo bljedoliki Dejavue, koliko još posto na Ledu do 15.000 slavuja?[smiley2]
Gdje su sada ovi likovi da malo potpale
"
32,74[smiley11]
Dovoljno i za medvjede i bikove[smiley11]
Bravo bljedoliki odvukao si sve navlakače na Ledo, sad sam ja Car od Ingre[smiley2]
Ne samo da ću te častiti tschevapstschicima nego ćeš utorkom dobivati štrukle
[/quote]
Burza će raditi skraćeno na sljedeće dane:
6. travnja – Veliki petak
24. prosinca – Badnjak
31. prosinca – Stara godina
Kontinuirana trgovina zatvorit će se u 13:00 sati, osim u slučaju pokretanja dražbe uravnoteženja za pojedini financijski instrument, kada će vrijeme trgovine samo za taj instrument biti produženo do završetka dražbe uravnoteženja.
Trgovina u posebnom režimu zatvorit će se u 13:00 sati, produženo za trajanje varijabilnog završetka, koji traje najviše 5 (pet) minuta.
24. prosinca – Badnjak
Kontinuirana trgovina zatvorit će se u 13:00 sati, osim u slučaju pokretanja dražbe uravnoteženja za pojedini financijski instrument, kada će vrijeme trgovine samo za taj instrument biti produženo do završetka dražbe uravnoteženja.
Trgovina u posebnom režimu zatvorit će se u 13:00 sati, produženo za trajanje varijabilnog završetka, koji traje najviše 5 (pet) minuta.
zaeehbano je sad ostat u dionicama,danas se radi samo do 13 sati, ponedeljak je neradni, a ko zna što se može dogoditi u ta 3,5 dana dok burza ne radi i onda ne možeš reagirat-prodat dionice sve do utorka [sad]
A ne mozes niti kupit. Zaeehbano, stvarno! [smiley]
Kad ni jedna burza neradi ZSE radi
jedinstvena burza u cjelom svijetu i po radnom vremenu i po naj većem minusu od početka krize
jedino je gledajući realno Crobex u minusu 90% od ATH
Lynx – lijepi proljetni dan, a noć je pala i kiši. [wink]
kako tko gleda, jelda?
Pa tako i treba! 😀 Bolje da pada po noći kada nikome ne smeta (ja sam to prespavao, ništa vidio i ništa čuo :P) nego po danu kada ljudima smeta.
Kiša nam je potrebna, izvor života blabla (znam da poljoprivrednici nam tu stalno nešto o kiši, zapomažu kad god je nam, kad je "lijepo sušno" kako ja volim….) pa onda eto im je, neka pada – ali po noći kada nikome ne smeta!
A po danu onda neka nam ovako lijepo grane sunce i bude fino sve vedro i veselo!
24. prosinca – Badnjak
zaeehbano je sad ostat u dionicama,danas se radi samo do 13 sati, ponedeljak je neradni, a ko zna što se može dogoditi u ta 3,5 dana dok burza ne radi i onda ne možeš reagirat-prodat dionice sve do utorka [sad]
[/quote]
Da, da. Velike promjene će biti sad u ova tri dana. Krucijalne. Ne možeš prodati dionice – što? Da drugi ne prodaju prije, isto na neradne dane? [rolleyes]
Danas će se silni analitičari ubit objasnjavajući kako će Crobex biti pod utjecajem stranih burzi
A niti jednom riječi neće spomenut da oni vani svi baš svi rastu u komadu točno 192 dana a mi smo u tom vremenu zgurali naš Crobex na ispod 1000 bod kad se izuzme lopovsko dizanje Crobexa pomoću INE i ZABE i sad naravno Petrokemijom
danas sve u crveno baš me zanima gdje su oni drukeri od prošli tjedan šta su drukali na kupnju petrokemije po 380 kuna ljudi su sad u gubitku po 20,30 posto…
[undecid]