Hm, na KOEI 499 komada na prodaji po 1200. Da se taj odluci istresti po bidu ode cijena ispod 1175 [smiley8]. Usput ode nam Crobex 0,97% u minus [smiley3]
Hm, na KOEI 499 komada na prodaji po 1200. Da se taj odluci istresti po bidu ode cijena ispod 1175 [smiley8].
Kolega, mislio sam da vam to paše:
28.05.2007. 14:57:
Ne bih se uopce bunio da se spusti do 1000 kn recimo. Imam lovu spremnu za taj slucaj [smiley2]
[smiley11]
aj magix ne pricaj gluposti i ne plasi bez razloga ljude, zasto siris paniku?? bit ce iovako prilike za povoljnu kupnjua!!!
kolega mora da ste jeli omlet s “gljivama” preko vikenda jer su vam se malo postovi pomješali (ili kako bi kolega rekao “više duhana stavljajte”).
koliko sam je uspio skužiti više njih je mene bombardiralo super pametnim izjavama i širilo paniku. niti malo sarkazma jutros nije uspjelo proći
Ako će se ovi događaji i odraziti na dionice onda prvenstveno na bivše pif-ove iz kuponske privatizacije.
Čini mi se da trenutno korekcija trese sve osim Đure i Belja…….dva stara druga………….[smiley2]
Dobro nije sve baš tako crno, evo JTMN je skočio 15,30%.
Dobro nije sve baš tako crno, evo JTMN je skočio 15,30%.
…je, uz promet malo više od 20 kuna…hehe…
Hm, na KOEI 499 komada na prodaji po 1200. Da se taj odluci istresti po bidu ode cijena ispod 1175 [smiley8].
Kolega, mislio sam da vam to paše:
28.05.2007. 14:57:
Alien:
”
Ne bih se uopce bunio da se spusti do 1000 kn recimo. Imam lovu spremnu za taj slucaj [smiley2]
”
[smiley11]
[/quote]
Ko je rekao da mi ne pase? [smiley2] Bas gledam razvoj situacije pa si mislim da maznem malo KOEI
Čini mi se po prometima da paničari malo prodaju , čak da se pomalo već vraća.
Tko se vraća kolega Pli? Zar ne vidite da je crobex u minusu 1,46%?
Tko se vraća kolega Pli? Zar ne vidite da je crobex u minusu 1,46%?
Kod mene piše -0,62%..[smiley2]