pero dobro se sjecam da si isto pricao i u 9mj pa kad si se nakrcao okrenuo si ploću ,ponavlja li se scenarij?
BTW Baš sam pogledao sada zbog ovog tvog pitanja, trenutno portfelj u odnosu na 01.01.2012 +3.49% neznam tak da nije sve tak crno kak pričaš (btw u tom portfelju nema adrs,ht,ernt).
pa čovjek je prodao sve što je imao i naravno da mu paše pad,
čovjek je u kešu
pero dobro se sjecam da si isto pricao i u 9mj pa kad si se nakrcao okrenuo si ploću ,ponavlja li se scenarij?
BTW Baš sam pogledao sada zbog ovog tvog pitanja, trenutno portfelj u odnosu na 01.01.2012 +3.49% neznam tak da nije sve tak crno kak pričaš (btw u tom portfelju nema adrs,ht,ernt).
Ja zaista ne vidim u čemu je ovdje problem? Zar ne smijem pogađat trendove? Jel moram bit kao i svi ostali konstantno u dionicama bez da ikada prodajem??
Kolege, nepotrebno je ovo osuđivanje, naravno da svako piše kako mu paše, al tržište nas uči da postoje i padovi kao i rastovi. Ako ja imam znanje za pravilnu procjenu trenda neznači da sam druker.
Inače, ja rasta na domaćem tržištu kapitala nisam vidio, a bome ni vi. U tom vremenu su strana tržišta pružila itekako dobre prilike za zaradu. Ako se neko zadovoljava s 3 posto rasta, svaka čast, al to je upravo glavni razlog zašto trgujem vani i 90 posto dobiti ostvarujem na stranim tržištima a ne u ovoj močvari.
Rohatinski iz bankovnog sustava povlači oko 3,1 milijardu kuna
http://www.poslovni.hr/vijesti/rohatinski-obveznu-pricuvu-povecao-na-15-posto-195607.aspx
Rohatinski opet krivo radi ili bolje rečeno radi po smjernicama u smislu da oteža izlazak RH iz recesije. Već su mu i nalogodavci promjenili startegiju, a lik još nije shvatio. [angry]
Neznam zašto ste toliko nezadovoljni stanjem na burzi….kako pišu kolege tu je para samo je treba znati uzeti
npr,kupite dionicu Belja prodate po 330kn,CROS prodate po 11000kn,KSST prodate po 7000kn….nastavi niz…
MOŽE LI BOLJE?????????
Ima i ingra po nominali…cca +400% [thumbsup]
Vjerujem da ćemo idući tjedan potegnuti najmanje 10% gore, na gotovo svim dionicama na bidu su se pojavili veliki nalozi a to znači samo jedo rast, rast i rast.
Rohatinski iz bankovnog sustava povlači oko 3,1 milijardu kuna
http://www.poslovni.hr/vijesti/rohatinski-obveznu-pricuvu-povecao-na-15-posto-195607.aspx
Rohatinski opet krivo radi ili bolje rečeno radi po smjernicama u smislu da oteža izlazak RH iz recesije. Već su mu i nalogodavci promjenili startegiju, a lik još nije shvatio. [angry]
[/quote]
a ti veliki stručnjak našao si se njemu dijeliti lekcije? [thumbsup]
pa čovjek je prodao sve što je imao i naravno da mu paše pad,
čovjek je u kešu[u][/u]
[/quote]
Ima nas još….
…………NIŠTA novog…financijaši još nemaju ideju kako , kuda i gdje s burzom…….!!!?????
Grčka u par dana 15% rasla mislim da se mi prema gore moramo gorigirati najmanje toliko.
Pažnja !!!
Primjećen je pospani medved kako luta uokolo sa soma kuna i nastoji kupiti građevinare.
Nije opasan samo je dosadan…
Iako je kriza smanjila broj malih ulagača, Stjepko Čičak, prvi čovjek Središnjeg klirinško-depozitarnog društva (SKDD), iznio je podatak da se trenutačno na tržištu nalazi oko 14.000 aktivnih malih ulagača koji barem jednom mjesečno nešto kupe ili prodaju.
"Ako se dogodi kakva nova inicijalna javna ponuda, broj računa mogao bi se povećati za 150.000", smatra Čičak.