Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako za koga……..i kako gdje……..vani je promet na jednoj nelikvidnoj, tipa brin, nekih 20 milijuna dolara…..
čudi me da ti svjetska ulagačica čamiš tu u lokalnoj bari i krekećeš o slabom prometu……vani je promet fenomenalan

čudi me da ti svjetska ulagačica čamiš tu u lokalnoj bari i krekećeš o slabom prometu……vani je promet fenomenalan

– ova burza je točno po mojoj mjeri.
– promet mi stvarno odgovara, te bez problema ponekad napravim 5% prometa burze.
– tu sam značajni čimbenik, a vani bih bila manja od makovog zrna.
– ovih dana sam vam malo i rušila burzicu, mislim kako je stvarno u redu ove crvene dočekati sa crvenim bojama na burzi.
– i sutra vam rušim cijenu na 3 dionice.
– ovo me stvarno zabavlja a i zaradim nešto malo novaca toliko da ne trebam skupljati bočice.

– I love this game.
Pozdrav !

– promet mi stvarno odgovara, te bez problema ponekad napravim 5% prometa burze.
– ovih dana sam vam malo i rušila burzicu, mislim kako je stvarno u redu ove crvene dočekati sa crvenim bojama na burzi.
– ovo me stvarno zabavlja a i zaradim nešto malo novaca toliko da ne trebam skupljati bočice.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Kada malo bolje vidim šta si napisala, pa imamo puno toga zajedničkoga!

brkolog, 09.12.2011. u 00:51

I meni je! Cijelo vrijeme se crobex vrti tu negdje oko 1700, a zamisli, ja imam ravno 1700 milimetara visine, znači burza je točno po mojoj mjeri!

I meni isto odgovara! Danas sam na otvaranju bez problema napravio 5% prometa burze: od 30 000 kuna je oko 2 000 prometa bilo mojeg!

I ja sam ponosni član ove zajednice, koja je na našu žalost izgleda sve manja i manja, sudeći po komentarima. Ali kako će svi sutra ujutro čitati što sam napisao, to me među malobrojnom publikom i statistički čini značajnim članom! To vani nikako ne bih mogao biti.

I ja isto! Malo sam se prepao svog tog crvenila pa sam prodao neke svoje dionice. Nažalost, nisam imao izbora jer slaba je bila kupnja, pa su se nakon toga i te dionice zacrvenile.

Bog mi pomogao, i meni su taman još ostale 3 dionice koje ću također prodati, jer brine me ta Europa. A ako bude kao i danas malo ljudi na kupnji i ja ću onda htio ne htio rušiti cijenu.

I mene zapravo ovo cijelo vrijeme zabavlja, nigdje se zapravo ne zabavljam tako dobro kao ovdje. Samo se ne mogu pohvaliti da sam zaradio nešto novaca kada nisam. No nema veze, sve to nadoknadim skupljanjem bočica. Zato i pišem ovako kasno, do maloprije sam skupljao bočice.

Vidiš da imamo puno toga zajedničkog, tek tu i tamo se nešto razlikujemo, ti zarađuješ uglavnom na dionicama, a ja na bočicama, no to ionako dođe na isto, koja kuna manje-više.

Eh da, ja još imam brkove, a ti ih nemaš.

Laku noć!

A Mo will make you richer, beards are for beggers

prodat cu sve i iden postavljat parkete…

danas ćemo po reakciji na ZSE vidjeti kakvo je raspoloženje ulagača prema EU jer potpisivanje EU ugovora nakon skoro 10 godina procesa nije mala stvar!
ne bude li danas jačeg rasta dionica na ZSE, znači da naši ulagači nemaju većih očekivanja od ulaska u EU i da zapravo niti ne podržavaju ulazak u tu klimavu tvorevinu [bye]

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje ili K-P dionica!

Nadam se danas dobrom plusu….
Ovaj dan smo čekali godinama.
Normalno bi danas burza kod nas išla 10 % gore a dionice po 20-30% !!!!
Ali pošto su takva vremena kakva jesu nadam se barem konačnom uzlaznom trendu na našem tržištu.
Fut su se počeli naglo zeleniti ( da li je to zbog nas ) ??

je, je sve je to zbog NAS [lol]
kad već neznaju sami da im mi zazelenimo…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

danas ćemo po reakciji na ZSE vidjeti kakvo je raspoloženje ulagača prema EU jer potpisivanje EU ugovora nakon skoro 10 godina procesa nije mala stvar!
ne bude li danas jačeg rasta dionica na ZSE, znači da naši ulagači nemaju većih očekivanja od ulaska u EU i da zapravo niti ne podržavaju ulazak u tu klimavu tvorevinu [bye]

Vi kao da nikad niste trgovali na zse? Zar vi još uvijek ne znate da je ulazak u EU već uračunat u cijenu dionica?

zse = [lol]

never surrender

Treba im poslat link reakcije ulagača sa zse, pa da gledaju uživo trgovanje! Možda bi se europejci sažalili pa utrpali koji miljon eura u naše dionice da spriječe i svoju sramotu…

never surrender

jadno i prejadno!

danas kad potpisujemo ugovor o pristupanju u EU, dionice padaju, a promet je opet šaka jada

vrlo jasna poruka ulagača političarima što ulagači i građani misle u ulasku u EU!!!!
[bye]

moji postovi ne predstavljaju financijske savjete niti preporuke za kupnju ili prodaju dionica

Likvidnost je na toliko mizernoj razini da apeliram, pustite INU na tržište,možda nas to spasi od bijega još ove male šačice investitora koji ovdje borave…

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

poooooooooootpisanoooooooooo,,.——-

New Report

Close