Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje upišite svoj komentar… [lol]

trgovina "mješovitom robom"

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Fakat koma, nego što je sa šortom, ovo je situacija ko stvorena za to

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

short ce ti uvest kad zbilja bude bottomiranje ne brini…nego jos se prackas u ovom mulju ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

short ce ti uvest kad zbilja bude bottomiranje ne brini…nego jos se prackas u ovom mulju ?
[/quote]
Cijeli dan si tu ni sunca ne viđaš, pišeš na desetke postova dnevno i još postavljaš pitanje nekome kako da je to on još ovdje.
Evo jedno pitanje za tebe šta ti radiš ovdje i kako je moguće da je netko tako dosadan da ne upotrijebim težu riječ.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Naravno, ne mogu se požaliti, ja sam i sa malim zadovoljan [lol] …
…iako sam bitno srezao keš na brokerskom, prinosi su sasvim Ok [smiley]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

a di se ovdje može shortati pogledajte promet , na otvaranju 25 tisuća kuna, nakon pola ure jedva 200k, a sad 854 k, pa ovo je dno dna i sad zamislite one koje su u margarinu kao i ja , srećom je u cash r a i ne idu kamate na njega

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

upitnik9 @ a vidim ti cekas sve po kunu ,od teme do teme targetiras 1kn , mora da si grdo kapitulirao kad si tako svadljiv , i drago mi je da me pratis sto pisem… [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

upitnik9 @ a vidim ti cekas sve po kunu ,od teme do teme targetiras 1kn , mora da si grdo kapitulirao kad si tako svadljiv , i drago mi je da me pratis sto pisem… [wink]

Ja sam tu, tu ulažem, neke dionice ne vrijede ni kunu po meni, što se tiče kapitlacije tu se grdo varaš ja sam od kada trgujem u plusu za razliku od tebe, a takve budalaštine kakve ti pišeš teško mogu ostati nezamjećenje.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Kljuc u bravu!

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

upitnik9 @ zadnjih mjeseci sam trazis veceg gubitnika od sebe , tvoji postovi su odraz kucnog odgoja i kulture kojeg ti ne posjedujes uopce …vec sam ti nekoliko puta pisao da mi se ne obracas uopce..ali valjda ti je i pamcenje jedan od nedostataka,,,

[bye]

upitnik9 @ zadnjih mjeseci sam trazis veceg gubitnika od sebe , tvoji postovi su odraz kucnog odgoja i kulture kojeg ti ne posjedujes uopce …vec sam ti nekoliko puta pisao da mi se ne obracas uopce..ali valjda ti je i pamcenje jedan od nedostataka,,,

[bye]

Ako tražim većeg gubitnika od sebe taj se sam javio, što se tiče kućnog odgoja on kaže da ne zabadaš nos gdje mu nije mjesto a tvoj iskače sa svake teme a ti ovdje ne trguješ a zabijaš nos, valjda kućni neodgoj i nekultura, a što se tiče pamćenja vjerujem da se vi pitate šta je to uopće.

Otvaranje trgovine na Zse, promet -21826kn…može li gore od ovog? dajte prodajte više tu burzu da se imamo barem čemu nadati…

– dosta investitora noću radi na sakupljanju boca te je sasvim normalno kako se isti ne mogu uključiti u trgovanje prije podne.
– i ja puno puta zaspim do podneva.
– ali u posljepodnevnim satima taj promet ipak nekako krene.
– evo i danas smo trgovali s velikih 5 milijuna kuna, a to je ipak veliki novac.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close