Ovdje upišite svoj komentar… [lol]
trgovina "mješovitom robom"
Fakat koma, nego što je sa šortom, ovo je situacija ko stvorena za to
Fakat koma, nego što je sa šortom, ovo je situacija ko stvorena za to
short ce ti uvest kad zbilja bude bottomiranje ne brini…nego jos se prackas u ovom mulju ?
short ce ti uvest kad zbilja bude bottomiranje ne brini…nego jos se prackas u ovom mulju ?
[/quote]
Cijeli dan si tu ni sunca ne viđaš, pišeš na desetke postova dnevno i još postavljaš pitanje nekome kako da je to on još ovdje.
Evo jedno pitanje za tebe šta ti radiš ovdje i kako je moguće da je netko tako dosadan da ne upotrijebim težu riječ.
Naravno, ne mogu se požaliti, ja sam i sa malim zadovoljan [lol] …
…iako sam bitno srezao keš na brokerskom, prinosi su sasvim Ok [smiley]
a di se ovdje može shortati pogledajte promet , na otvaranju 25 tisuća kuna, nakon pola ure jedva 200k, a sad 854 k, pa ovo je dno dna i sad zamislite one koje su u margarinu kao i ja , srećom je u cash r a i ne idu kamate na njega
upitnik9 @ a vidim ti cekas sve po kunu ,od teme do teme targetiras 1kn , mora da si grdo kapitulirao kad si tako svadljiv , i drago mi je da me pratis sto pisem… [wink]
upitnik9 @ a vidim ti cekas sve po kunu ,od teme do teme targetiras 1kn , mora da si grdo kapitulirao kad si tako svadljiv , i drago mi je da me pratis sto pisem… [wink]
Ja sam tu, tu ulažem, neke dionice ne vrijede ni kunu po meni, što se tiče kapitlacije tu se grdo varaš ja sam od kada trgujem u plusu za razliku od tebe, a takve budalaštine kakve ti pišeš teško mogu ostati nezamjećenje.
upitnik9 @ zadnjih mjeseci sam trazis veceg gubitnika od sebe , tvoji postovi su odraz kucnog odgoja i kulture kojeg ti ne posjedujes uopce …vec sam ti nekoliko puta pisao da mi se ne obracas uopce..ali valjda ti je i pamcenje jedan od nedostataka,,,
[bye]
upitnik9 @ zadnjih mjeseci sam trazis veceg gubitnika od sebe , tvoji postovi su odraz kucnog odgoja i kulture kojeg ti ne posjedujes uopce …vec sam ti nekoliko puta pisao da mi se ne obracas uopce..ali valjda ti je i pamcenje jedan od nedostataka,,,
[bye]
Ako tražim većeg gubitnika od sebe taj se sam javio, što se tiče kućnog odgoja on kaže da ne zabadaš nos gdje mu nije mjesto a tvoj iskače sa svake teme a ti ovdje ne trguješ a zabijaš nos, valjda kućni neodgoj i nekultura, a što se tiče pamćenja vjerujem da se vi pitate šta je to uopće.
Otvaranje trgovine na Zse, promet -21826kn…može li gore od ovog? dajte prodajte više tu burzu da se imamo barem čemu nadati…
– dosta investitora noću radi na sakupljanju boca te je sasvim normalno kako se isti ne mogu uključiti u trgovanje prije podne.
– i ja puno puta zaspim do podneva.
– ali u posljepodnevnim satima taj promet ipak nekako krene.
– evo i danas smo trgovali s velikih 5 milijuna kuna, a to je ipak veliki novac.
– I love this game.
Pozdrav !