Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

10 minuta bez i 1 transakcije na burzi!?!? [embarass]

@fajrunt
prvi potezi koalicje će biti hajka na ovo malo kapitala što se vrti na burzi kroz uvođenje poreza na dividendu i nešto kasnije porez na kaptalne dobitke

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

@barbosa
pogrešno, za razliku od prethodne garniture, novi članovi izvršne vlasti i sabora su redom vrlo aktivni
akteri tržišta kapitala Linić, Jakovčić, Čačić, Grgić, Bauk, Komadina…

@optimum, fučka se njima više za TK, oni su sada u profitabilnijoj poziciji

@optimum
, fučka se njima više za TK, oni su sada u profitabilnijoj poziciji

…i jedni i drugi uvjek profitiraju.Netko više a netko malo manje ,zavisi dali su na vlasti.
Dao bih ja njima PROSJECNU HRVATSKU PLACU, pa bi tanje .rali.

Što se spina sa ovim todex dionicama, do nedavno blje, sada ledo, koja je slijedeća ?

free flow information

@fajrunt
prvi potezi koalicje će biti hajka na ovo malo kapitala što se vrti na burzi kroz uvođenje poreza na dividendu i nešto kasnije porez na kaptalne dobitke

bojim se da si u pravu…državna blagajna je prazna i da b išta mogli pokrenut morat će je početi ubrzano puniti….a po njihovom viđenju burza, dividende, dionice brz su im i siguran izbovor prihoda!
ako bude tako, ja ću sve prebaciti preko grane na račun pa trgovati na stranim tržištima!

svatko odgovara sam za svoje K-P na burzi!!!!

@fajrunt

bojim se da si u pravu…državna blagajna je prazna i da b išta mogli pokrenut morat će je početi ubrzano puniti….a po njihovom viđenju burza, dividende, dionice brz su im i siguran izbovor prihoda!
ako bude tako, ja ću sve prebaciti preko grane na račun pa trgovati na stranim tržištima!
[/quote]

od mrtvaca ,teško da nešto možeš uzeti.Naše TK je mrtvo.Možda za koju godinu,to da.Tada ce uvesti PKD.

@PETINA, da ti samo znaš koja lova stoji na trinajsticama, tj. brokerskim računima a porezna nema uvid

@PETINA
, da ti samo znaš koja lova stoji na trinajsticama, tj. brokerskim računima a porezna nema uvid

To vjerujem.Kao šta vjerujem da se ima novaca samo se ceka bolja ,rekao bi sigurnija vremena.

@PETINA
, da ti samo znaš koja lova stoji na trinajsticama, tj. brokerskim računima a porezna nema uvid

Poslije ovoga sa Abacusom sumnjam da će bezbrižno spavati sa lovom na trinajstici…

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

http://www.hrportfolio.com/hr/fondovi/fondovi_4_4_0_2/%7CVijesti%7COstale_vijesti%7CNovost%7CRBS-dvoto-_Milanovi-ch_se_treba_dogovoriti_s_MMF-om%7C18883%7C%7C1

Zanimljivo razmišljanje.
Pozdrav.

New Report

Close