miješanje govana u grčkoj je dovelo do malo žešćeg smrđenja
predložena je smjena čitave vojne vrhuške od strane puppet vlade
hoće li krv poteći u potocima?
šta je ovo kako se ruše dionice jel to smak sveta stiže [angry]
Stize, stize. Ak’ propadne Grcka, zemlja od 9 milijuna stanovnika – propast ce svijet. [rolleyes]
Kada već EU nije u strahu od Grčke, mi jesmo.
A glede njihovog brutalnog listopada, to nismo pratili..mi pratimo samo kad je crveno..
A glede njihovog brutalnog listopada, to nismo pratili..mi pratimo samo kad je crveno..
[/quote]
Koliko se da izračunat u zadnja dva dana, ove lokalne regionalne burze su ukupno pale 1.5 do 2 posto maksimum, evo i njih smo prešišali.
Ovo je tržište zečeva i zaluđenika. Nije da se neki domaći ulagači boje Grčke već valjda vlastite sjene. A kad se raste tjedan-dva onda crobex malo malo u nečijim glavama ide na 3000 bodova.
Iz totalne euforije u totalnu depresiju, i tako svaki put.
Nažalost Grčka neće propasti, iako bi ja osobno volio. Pa da već jednom krenemo iz pepela
nebi bilo lose da i tamo malo skocis i pokupujes njihove jeftine dionice.
ma to su mene žuljale dionice, pa reko da ih se riješim…
ha jbg, trend je trend i valja ga poštovat, evo i meni je sad lakše kad sam se olakšao…. [lol]
Ovo je tržište zečeva i zaluđenika. Nije da se neki domaći ulagači boje Grčke već valjda vlastite sjene.
pa jel te netko drži ovdje?! rasprodaj sve što imaš ovdje i odi trgovati van, neće nitko za tobom suzu pustiti [yawn] [bye]