Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Od drugog tjedna ZSE je u specijalnom režimu trgovanja….

"POSEBAN REŽIM TRGOVANJA

Posebni režim trgovine odvijat će se svakog trgovinskog dana u vremenu od 11 do 13 sati , produženo za trajanje varijabilnog završetka koji može iznositi najviše 5 minuta, sukladno algoritmu koji definira predotvaranje. Iznimno, ako bi se za pojedini instrument pokrenuo mehanizam dražbe uravnoteženja, vrijeme trgovine samo za taj instrument bit će produženo do završetka dražbe uravnoteženja.

U posebnom režimu trgovanja trguje se manje likvidnim dionicama, a Burza će svakog prvog petka u tromjesječju objaviti listu dionica koje se trguju u posebnom režimu trgovine, temeljem trgovinskih podataka iz prethodnog tromjesečja.

" [lol] Vaš link

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Užas, u 22 minute trgovanja jedva smo došli na 0,2 milijuna kuna prometa. Na CIJELOJ ZSE!!!!
Još kad vidim ove što žele uvesti porez na financijske transakcije i porez na kapitalnu dobit, ne znam bih li se smijao ili plakao….

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Jeli ovo BELI ili BIJELI štrajk ?

nekako mi više liči da jeBELI….

skoro me sram trgovati..sve se vidi [lol]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

@gismund

Ovim tempom do kraja dana promet bi iznosio cca 3 272 727 kuna……..strašno.

svi su u Rovinju i raspravljaju o:

‘… budućoj ulozi burze u postkriznom krajoliku te o modelima rasta i razvoja burzi.’

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

gismund @
oće li nam vratiti porez ako smo u minusu

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

npr ovi veliki nalozi kod dlkv na strani prodaje nisu u funkciji trgovine vec zastrasivanja i manipuliranja cjenom dionice.smatram da to nije trgovina vec manipulacija cjenom sto ne spada u domenu trgovine i to bi nadlezni trebali sankcionirati a ako ne zele onda se zna sto dalje…molim moderatora da objavi post.

sad mi je sve jasno u vezi H oznaka
ma nije to loša novina ima još lipih stvari
samo to je za ništa kad namje promet da prostite u banani
možemo se mi skrivati
ali likvidnost je ajme
doneklo razumljivo ovi šta su prodavali nek počnu kupovati i vrate cjene na staro bar pristojnih 0,50 0,60 pb

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

dlkv,zasad ih je dosta zainteresirano za kupnju po 133,xx [sealed]

dlkv,zasad ih je dosta zainteresirano za kupnju po 133,xx [sealed]

a bilo ih je i po 150…a i po 140…bit će ih vjerojatno i po 120 ….

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

izgleda da ipak neće biti DLKV po 120 kn, nestrpljivi su počeli derati po prodaji i više nema niti ispod 140 kn…šteta, šteta [angry]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/10/24/0018006.html
sve će se promjeniti u par godina em imamo nafte,plina a bome i vode u izobilju
imamo mi neiskorištenog kapaciteta

New Report

Close