Od drugog tjedna ZSE je u specijalnom režimu trgovanja….
"POSEBAN REŽIM TRGOVANJA
Posebni režim trgovine odvijat će se svakog trgovinskog dana u vremenu od 11 do 13 sati , produženo za trajanje varijabilnog završetka koji može iznositi najviše 5 minuta, sukladno algoritmu koji definira predotvaranje. Iznimno, ako bi se za pojedini instrument pokrenuo mehanizam dražbe uravnoteženja, vrijeme trgovine samo za taj instrument bit će produženo do završetka dražbe uravnoteženja.
U posebnom režimu trgovanja trguje se manje likvidnim dionicama, a Burza će svakog prvog petka u tromjesječju objaviti listu dionica koje se trguju u posebnom režimu trgovine, temeljem trgovinskih podataka iz prethodnog tromjesečja.
" [lol] Vaš link
Užas, u 22 minute trgovanja jedva smo došli na 0,2 milijuna kuna prometa. Na CIJELOJ ZSE!!!!
Još kad vidim ove što žele uvesti porez na financijske transakcije i porez na kapitalnu dobit, ne znam bih li se smijao ili plakao….
Jeli ovo BELI ili BIJELI štrajk ?
nekako mi više liči da jeBELI….
skoro me sram trgovati..sve se vidi [lol]
svi su u Rovinju i raspravljaju o:
‘… budućoj ulozi burze u postkriznom krajoliku te o modelima rasta i razvoja burzi.’
gismund @
oće li nam vratiti porez ako smo u minusu
npr ovi veliki nalozi kod dlkv na strani prodaje nisu u funkciji trgovine vec zastrasivanja i manipuliranja cjenom dionice.smatram da to nije trgovina vec manipulacija cjenom sto ne spada u domenu trgovine i to bi nadlezni trebali sankcionirati a ako ne zele onda se zna sto dalje…molim moderatora da objavi post.
sad mi je sve jasno u vezi H oznaka
ma nije to loša novina ima još lipih stvari
samo to je za ništa kad namje promet da prostite u banani
možemo se mi skrivati
ali likvidnost je ajme
doneklo razumljivo ovi šta su prodavali nek počnu kupovati i vrate cjene na staro bar pristojnih 0,50 0,60 pb
dlkv,zasad ih je dosta zainteresirano za kupnju po 133,xx [sealed]
a bilo ih je i po 150…a i po 140…bit će ih vjerojatno i po 120 ….
izgleda da ipak neće biti DLKV po 120 kn, nestrpljivi su počeli derati po prodaji i više nema niti ispod 140 kn…šteta, šteta [angry]
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/10/24/0018006.html
sve će se promjeniti u par godina em imamo nafte,plina a bome i vode u izobilju
imamo mi neiskorištenog kapaciteta